Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ima li neko ideju kako podeliti 2000 lista trenutno aktuelnih a da ne bude na pp,(KO BI TO IZDRZAO)

NE ZEZANJE, samo dobra ideja, ili da se objavi

(nemam ja nego pitao me covek,posto ovde nije registrovan)
Kako god ih daš , to je uništavanje. Jedini način da potraju je da redom dijeliš na pp ili mail ili skipe.
Prekopiras u još jedan dokument i ideš logikom. Izrezi pošalji . Tako da ne idu isteliste svakom jer to isto nevalja. Znači možeš ti i po pet deset slati ali ne iste. Izrezi ,pošalji . Tako da si siguran koje si poslao. Eto ti dobar i normalan svijet . Ako je to uopće istina. Samo tako nećeš sve upropastiti. Meni osobno svejedno ali ima ljudi koji teže dodju do liste pa bi im teško palo da sve stanu .

2000 lista koje ce raditi kratki period. Svako normalni server pravi liste s 1 konekcijom.
Sad Vi hakeri obrazlozite kako ostali to mogu gledati???
Prosvjetlite me.

2000 lista koje ce raditi kratki period. Svako normalni server pravi liste s 1 konekcijom.
Sad Vi hakeri obrazlozite kako ostali to mogu gledati???
Prosvjetlite me.
Dux je reko svima po jedna lista a ne svakome iste liste da se dele valjda taj sta ce deli i ako deli procitave trazio je savet dux je dobro sve objasnio da ne bude ka FEAR sta je radio svima dao iste liste i po ceo univerzum su izasle te liste i mrtve

Нека објави јавно на 10-ак форума, може и на једном, исти је ефекат - уништено.

Dux je reko svima po jedna lista a ne svakome iste liste da se dele valjda taj sta ce deli i ako deli procitave trazio je savet dux je dobro sve objasnio da ne bude ka FEAR sta je radio svima dao iste liste i po ceo univerzum su izasle te liste i mrtve
Može i po deset ali svima različito.

Nisam dugo na forumu,ali vidim da su "hiljade,tisuce..." raznih lista u opticaju.Neki se zale da imaju vise nego sto im je potrebno,neki mole za neku slobodnu.Ja sam medju ovim drugim.Do sada nisam imao "srece".Zanima me samo:da li ovi sto "imaju"vole samo da se to zna,ili mozda posalju nekome nesto!?Naravno,nista se ne mora.Ali: za uciniti dobro djelo,uljepsati nekome dan,steci novog prijatelja,(makar i virtuelnog),potrebno je samo malo dobre volje, 30 sekundi vremena....!
I malo,i mnogo!Kako za koga!
Pozdrav svima!​

Nisam dugo na forumu,ali vidim da su "hiljade,tisuce..." raznih lista u opticaju.Neki se zale da imaju vise nego sto im je potrebno,neki mole za neku slobodnu.Ja sam medju ovim drugim.Do sada nisam imao "srece".Zanima me samo:da li ovi sto "imaju"vole samo da se to zna,ili mozda posalju nekome nesto!?Naravno,nista se ne mora.Ali: za uciniti dobro djelo,uljepsati nekome dan,steci novog prijatelja,(makar i virtuelnog),potrebno je samo malo dobre volje, 30 sekundi vremena....!
I malo,i mnogo!Kako za koga!
Pozdrav svima!​
Nije to baš tako. Vidiš Nolte . On kao na traci uništava liste. Do nekih lista je bilo teško doći. Kako znam tko je preprodavač listi , tko će je uništit . Za neke liste moraš imati povjerenje u čovjeka . Nije to samo za lista. Ja kad ti pošaljem listu ti vidiš na koji način radi koji je Mac dali treba token i što drugih stvari. Jbg treba povjerenje. Trenutno gledam listu s 1000 konekcija i niti da secne. Ima cinemaciusi ima kino TV ima čak i par Max kanala. Po čemu taj server nevalja???? Nek sad mene prosvjetli Željko ??? Radi bez seckanja , više programa od njegovog i 1000 konekcija.

Hvalite me moja usta......rece zec...[DOUBLEPOST=1508509023][/DOUBLEPOST]@Crotv, kupam se redovno sta na makarskoj rivijeri, sta s vodovoda, nebrini se ti za moju cistocu...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom