Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
pitam, kojim alatom ako ima mogu videti broj konekcija za MAC liste,za u/p znam da ima, nemojte samo reci da su sve MAC liste1/1

pitam, kojim alatom ako ima mogu videti broj konekcija za MAC liste,za u/p znam da ima, nemojte samo reci da su sve MAC liste1/1
Pa te koje ti nadjes jesu. A to možeš bez alata provjerit. Jednostavno pokrenes je i onda tu istu probaš pokrenuti s mobitela ili drugog računala. I vidjet ćeš da neide.[DOUBLEPOST=1503321704][/DOUBLEPOST]Naravno isti program

Pa te koje ti nadjes jesu. A to možeš bez alata provjerit. Jednostavno pokrenes je i onda tu istu probaš pokrenuti s mobitela ili drugog računala. I vidjet ćeš da neide.[DOUBLEPOST=1503321704][/DOUBLEPOST]Naravno isti program
samo jos objasni gde je razlika ja nadjem, ti nadjes ,naravno razumem da ti nadjes bolju, uglavnom razumeo sam te sve moje su 1/1, kako tvoje nisu? budi ljubazan ,objasni, odmah ti lajkujem 10 postova,

Vecinom svi serveri koji drze do sebe i ulazu u sigurnost prave liste s 1 konekcijom. Te liste koje nadete s 1000 konekcija i vise su namjerno postavljene a sve u smislu marketinga.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom