Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
-SUPER IPTV-

UVJERITE SE SMI U KVALITET;SERVIS ITD.
ZATRAZITE TEST 24-48 SATI I ODLUCITE
VEOMA POVOLJNE CIJENE.
EX YU KANALI,STRANI,SPORTSKI,DOKUMENTARNI,FILMSKI,
DJECIJI,VIDEO KLUB FILMOVI SAPTEVODOM ITD.
TEST MOZETE TRAZITI NA EMAJL:
superiptv51@gmail.com

PLACANJE PAYPAL-om
NECU HVALITI NAJ OVO NAJ ONO,TESTIRAJ I UVJERI SE SAM.

Imal neko dobre duse da mi posalje listu da ne stopa EXYU ? u poruku molim

E jbg, svi dobili ban koji su slali liste i otjerani odavde. Tko će sada dujeliti liste, ovi restrimeri? Možda da, ali za 60 euriča. Tko će priskočiti u pomoć ako negdje zapneš? SF ekipa? Hoće, hoće, dobro će te ismijati i poslati ti fotku svoga tv-a. Znam da na ovom forumu postoje ljudi, dobri ljudi kojima je ovo hobi, zanimacija, koji su bili spremni pomoći drugima u njihovom neznanju no oni su jednostavno potisnuti na margine od strane onih kojima je ovo postalo više od hobija, kojima je to postao biznis. Nemam tu što više tražiti, pozdrav i hvala svima koji su mi pomogli ili poslali listu, a prodavci lista uživajte, sada ste dobili prostor za besplatno oglašavanje uz svesrdan blagoslov administracije.

Da ne bude sve tako crno neka se jave meni na PM 20-tak osoba kojima ću osobno dati IPTV listu na mjesec dana...Znamo da vas ima tu mnogih koji bi gledali a nema se pa da malo pripomognemo sto bi se reklo :) Vidio sam da sada sto se dijele liste na ovom forumu su takoreći "bezvezne" liste koje ne vrijedi ni isprobati...

Hmmmm
nije mi jasno...ti trazis ili delis liste???
Imal neko dobre duse da mi posalje listu da ne stopa EXYU ? u poruku molim

Da ne bude sve tako crno neka se jave meni na PM 20-tak osoba kojima ću osobno dati IPTV listu na mjesec dana...Znamo da vas ima tu mnogih koji bi gledali a nema se pa da malo pripomognemo sto bi se reklo :) Vidio sam da sada sto se dijele liste na ovom forumu su takoreći "bezvezne" liste koje ne vrijedi ni isprobati...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom