Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
https://cms.xtream-codes.com/xc567064/index.php?action=login
Idete na registriraj se, napravite nalog i sledite uputstvo, Kad aktivirate nalog mozete da pravite linije ali samo na 24 sata. ako ne mozete da se snadjete sa panelom pisite u poruci.[DOUBLEPOST=1497212522][/DOUBLEPOST]ima puno kanala preko 3000 samo kad otvarate listu u vlc preskocite prva dva kanala

Ja hteo ovo da isprobam, pa mi stalno izbacuje da su nove registracije zatvorene.

Pozz

jebo te haker ,ja i ne lazem po forumu da imam liste i da dijelim,a ti se uvuci u supak tom hakeru jos nebi li ti poslao neku listu koju ces i na googlu naci ,i hajd zaobidji me u sirokom luku[DOUBLEPOST=1497120457][/DOUBLEPOST]evo lista domaca,imam pristup serveru,ko hoce,dijelim na pm,odabranim
http://junglacristal.ddns.net:25461/get.php?username=VyQB3v2FHs&password=8jkjkdjsad878dsd&type=m3u[DOUBLEPOST=1497120896][/DOUBLEPOST]http://192.99.149.20:8080/get.php?u...3343lskd&password=dsklj4kdtkc9s36dsk&type=m3u
evo upravo izvukao iz servera

Бан 1 месец

supak sta da te obilazim pa ti si se prvi zakacio zamene

бан 2 месеца

Pozdrav za drustvo. Bilo mi je blokirano da pišem u ovoj temi a nemam pojma zašto. Ako ko zna nek javi.

Поздрав, бан недела дена, кога ќе се вратиш биди онтопик. Следен пат, перманентен бан.

Добро вечер. Поздрави на радио, тука листи и онтопик муабет. Бан две недели.

Abe aj neka bude taka, sledniot pat so slika ke ti dokazam :)

Бан. Докажување по пораки.

koj znae sto si gledal ti vrska nema toa sto si pisal :) 70% ti e netocno toa sto si go napisal ako sakas so slika ke ti dokazam
ova ide kako da mi kazuvas za nivite na tatkomi kolkavi se i do kaj mi se

Бан, докажување по ПП. Не ја трујте темата

Svaka cast momci samo reklamirajte:D, sto se vi vise reklamirate javno
sve vise naloga:pos::pos::pos:.Trebaliste prvo ovako:tapp:.

Бан!

Svaki cigo svoga konja fali

Бан!

Некој во ПП да ми пратил линк од Мега Битола?

E jbg, svi dobili ban koji su slali liste i otjerani odavde. Tko će sada dujeliti liste, ovi restrimeri? Možda da, ali za 60 euriča. Tko će priskočiti u pomoć ako negdje zapneš? SF ekipa? Hoće, hoće, dobro će te ismijati i poslati ti fotku svoga tv-a. Znam da na ovom forumu postoje ljudi, dobri ljudi kojima je ovo hobi, zanimacija, koji su bili spremni pomoći drugima u njihovom neznanju no oni su jednostavno potisnuti na margine od strane onih kojima je ovo postalo više od hobija, kojima je to postao biznis. Nemam tu što više tražiti, pozdrav i hvala svima koji su mi pomogli ili poslali listu, a prodavci lista uživajte, sada ste dobili prostor za besplatno oglašavanje uz svesrdan blagoslov administracije.

E jbg, svi dobili ban koji su slali liste i otjerani odavde. Tko će sada dujeliti liste, ovi restrimeri? Možda da, ali za 60 euriča. Tko će priskočiti u pomoć ako negdje zapneš? SF ekipa? Hoće, hoće, dobro će te ismijati i poslati ti fotku svoga tv-a. Znam da na ovom forumu postoje ljudi, dobri ljudi kojima je ovo hobi, zanimacija, koji su bili spremni pomoći drugima u njihovom neznanju no oni su jednostavno potisnuti na margine od strane onih kojima je ovo postalo više od hobija, kojima je to postao biznis. Nemam tu što više tražiti, pozdrav i hvala svima koji su mi pomogli ili poslali listu, a prodavci lista uživajte, sada ste dobili prostor za besplatno oglašavanje uz svesrdan blagoslov administracije.
Поздрав.

bio u pravo
Ако неко хоће нека се јави мени за листе
имам још десетак да поделим

Moze i meni, domacu, neobjavljivanu i da ne prekida.
Pokazao bi da ima jos onih koji dijele liste koje nesto vrijede.
Iako i ja sumnjam u to.
Nesto vas je malo ostalo tih koji su dijelili besplatne dobre liste.
Unaprijed hvala!

-BOLJA IPTV-

-IPTV-LISTA EX-YOU,STRANIH,DOKUMENTARNIH,

-I SPORTSKIH KANALA + VIDEOTEKA 150 FILMOVA
- 650 PROGRAMA

-IPTV LISTU PROGRAMA MOZETE GLEDATI NA SLIJEDECIM UREDZAJIMA:

-Smart tv-u (Samsung i LG putem aplikacije Smartiptv ili SSIPTV),
-Enigma2 resiveri
-mag resiveri (250/254)
-PC ili laptop
-mobitel i tablet
-dreambox uredjaji
-svi android uredaji

-Sto Vam pruza VRBAS IPTV usluga za razliku od drugih IPTV provajdera:

-Stabilnost

- Veliki izbor filmskih,dokumentarnih a pogotovo sportskih programa kojih ima oko 70

- Brzo placanje pay palom
- Povoljne cijene

- Jednostavno gledanje IPTV liste preko racunala, mobitela,

-android boxa,dream boxa, enigma 2 uredjaja, tableta, smart

- Besplatna IPTV test lista na 48 sati

- Videoteka

- test listu na 48 sati mozete zatraziti na e-mail:

-rundeln21@hotmail.com

-TESTIRAJ,VIDI,OCIJENE I ODLUCI.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom