Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Jel ima jedno stabilno listu za mene havala I pozdrav sve
U loso vreme si dosol. Sega ne se delat listi, sega e vo tek operacija za osloboduvanje. Moderatorot napravi puc, pa sega clenovite na negovata partija organiziraat protesti. Dobro e sto ne mozat da go najdat Marcello, moze i kotek da izede.

Ko god da je

Verbalno se suprostaviti DA ali bez vrijedjanja porodice tj. Zene i djece tj. Porodice i slicnih uvreda

Verbalno se suprostaviti DA ali bez vrijedjanja kao kretenu, idiote, retard, bolesnik i slicno tj. Omalovazavati ljude

@banovac nije ljepo prozivati ljude na taj gore nacin isto tako u smislu
nacionalizam, ustaštvo, šovinizam to nije ljepo od tebe

@Gargamel83 nije ljepo prozivati ljude pogrdnim rijecima tj. Vrijedjati bilo koga na forumu i omalovazavati

Ponasanje na forumu treba biti primjerno

Sad da kazem i ja Sota dijeli liste nek se zna ali... ja biram kome dijelim

Hvala

Pozdravljam
Nikad ti nisam odgovarao ali sada moram. Vidim da znas pravila foruma pa me zanima: Dali je uvreda i svako tvoje lajkovanje nekoga ko vredja internationala ili nekog drugog ko ti nije po JUS standardu?

Ko god da je

Verbalno se suprostaviti DA ali bez vrijedjanja porodice tj. Zene i djece tj. Porodice i slicnih uvreda

Verbalno se suprostaviti DA ali bez vrijedjanja kao kretenu, idiote, retard, bolesnik i slicno tj. Omalovazavati ljude

@Gargamel83 nije ljepo prozivati ljude pogrdnim rijecima tj. Vrijedjati bilo koga na forumu i omalovazavati

Hvala

Pozdravljam

verbalno ti se suprostavljam a soti reci da netrebam liste!

Ko god da je

Hvala

Pozdravljam
Sto nisi ti baovan zbog onih linkova danas?

Sto nije VolimSF banovan jer je i on nazvao Internationala misem.. ?

SF je jedan jedini.Ni jedan svetski forum nije mu ni do članaka sve je ovo ovde igra za malu decu i za mlade naraštaje.Ono što vredi nikada i slovima nikada neće videti svetlo na kajgana forumu.Tako da deco nastavite sa igrom...:ROFLMAO:
Pa sigurno naj jaci u regionu ali nevidim svrhu da sa tako jakog foruma ljudi se konstantno prijavljuju na nize rangirane forume .. Koji razlog ?
Mi se lijepo zabavljamo ovdje dok nam pojedinci ne pokvare djecijim ponasanjem atmosferu ;)

Nije tacno,
SF je jedan jedini.Ni jedan svetski forum nije mu ni do članaka sve je ovo ovde igra za malu decu i za mlade naraštaje.Ono što vredi nikada i slovima nikada neće videti svetlo na kajgana forumu.Tako da deco nastavite sa igrom...:ROFLMAO:
Nije tacno, gresis, licno znam da ima kvalitetnih stvari,to znaju i drugi,i sta ces onda ovde ako ne valja????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom