Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Greška u komunikaciji, mislio sam da je post upučen meni a ne kolegi olaNik, ispricavam se zbog nesporazuma, obrisao svoje postove

kod mene kod losmiji skener nesto nestima

kad stavim dictionary full combo listu + 1 koji znam da ide on nece da mi nade liste

kad stavim samo jedan koji vec znam da moze on mi nade

zna li neko sta bi to moglo bit?
Не користи он такви скенери го мрази СФ.

Sto se tice tih linkova kako kazes .. tj. strimova nisam ja izmislio iste... lista je kakva je sa tim u/p ujedno te molim slobodno se obrati onom ko je napravio tu listu sa tim u/p isto tako ja sam u startu napisao "Nije zlonamjerno" e sad ... vi mislite ovdje su vam vecina prijatelji? Ja vam kazem prvo upoznajte one koje poznajete mozda se iznenadite koliko ih NE poznajete ... drugim rijecima sa vama.fino a pod drugim nikom prave liste i smiju se na vas racun .. malo prst na celo pa se zapitajte zasto i zbog cega

Pozdravljam

Hehe napisao si "Nije zlonamerno" a naravno da jeste, jaka stvar, oce li tebi biti super kad sutra neko uzme negde test pa namoli lika da stavi:

"user=Sotina_mama&pass=hebe_se_sa_nama&type=m3u" ?

"user=white_spirit_konjina&pass=pusi_ga_ko_somina&type=m3u" ?

Jel ce to da bude ok? Ja samo pitam jel to ok, kako vi radiste danas sutra moze neko drugi to sto sam naveo kao primer i onda da kaze "Nije zlonamerno" ? A naravno da jeste. Imas cerku, kako bi ti bilo da je neko pocne "razvlaciti po forumu u negativnom smislu samo da bi ti napakostio?

Ne razumem sto ste to radili, mogao bi ti da stavis prst na celo.

I pitao sam kako to da nije onaj vas kompanjon Volim SF banovan zbog iste uvrede kao international? Nisi odgovorio.

A sto se tice prijatelja, prijatlji su mi oni sa kojima odem na pivo, igram fudbal, izlazim, ovde ne mora niko da mi bude prijatelj, postovanje je dovoljno, obostrano. A ti i tvoji lajkaci sa SF se zapitajte zasto vas ovde ljudi ne postuju, cast izuzetcima.

Hehe napisao si "Nije zlonamerno" a naravno da jeste, jaka stvar, oce li tebi biti super kad sutra neko uzme negde test pa namoli lika da stavi:

"user=Sotina_mama&pass=hebe_se_sa_nama&type=m3u" ?

"user=white_spirit_konjina&pass=pusi_ga_ko_somina&type=m3u" ?

Jel ce to da bude ok? Ja samo pitam jel to ok, kako vi radiste danas sutra moze neko drugi to sto sam naveo kao primer i onda da kaze "Nije zlonamerno" ? A naravno da jeste. Imas cerku, kako bi ti bilo da je neko pocne "razvlaciti po forumu u negativnom smislu samo da bi ti napakostio?

Ne razumem sto ste to radili, mogao bi ti da stavis prst na celo.

I pitao sam kako to da nije onaj vas kompanjon Volim SF banovan zbog iste uvrede kao international? Nisi odgovorio.

A sto se tice prijatelja, prijatlji su mi oni sa kojima odem na pivo, igram fudbal, izlazim, ovde ne mora niko da mi bude prijatelj, postovanje je dovoljno, obostrano. A ti i tvoji lajkaci sa SF se zapitajte zasto vas ovde ljudi ne postuju, cast izuzetcima.
Ovo sto si napisao govori koliko si mali kao covek. Takve reci od Sote nikada neces videti . Posle ovoga mislim da ti je mesto tamo gde je sada Internacional .
Vi molite da ga admini vrate a ja molim da ga nikada ne vracaju jer ce jedino tako zavladati mir na forumu .

Dokolku nekoj od moderatorite ja nabljuduvaat temata neka ni davaat nekakov odgovor
Ме интересира кој мислења ти си ги пријавил. Вот еднаш кажа дека пријавуваш мислења, а викаш никој не те навредил на форумот. Зашто тогаш пријавуваш мислења-интер беше еднаш опоменат од модераторот.
Инаку јас сум Панчепаки на сите форуми, не користам непостоечки имиња.[DOUBLEPOST=1494546867][/DOUBLEPOST]
Sta ja tu moram citat?
International baniran?
Ma za sta? Jeli ste vi jos normalni?
Ja bi vam mogo nabrojat 10 ljudi koji su vise zazlusili ban a ne internationala
Odma se mora skinit taj ban
ja neznam ko je ovdje moderator jeli admin jeli sta ja znam ali njemu treba dat ban
Кој фактор си ти да ја вреѓаш администрацијата - нисте нормални. Јас да сум модератор ке идеш да береш коприви надвор од Кајгана-засекогаш.[DOUBLEPOST=1494547331][/DOUBLEPOST]
Misliš da si nekom interesantan, vjeruj nisi, obićni provokator. Kolega Banovac, ignor.
Не мора да сум фактор обичен член сум, не заборавајте дека Интер прв почна му рече на бановац да ги објавува јавно листите од White. Ете за тоа на кросателите добил бан што не ви е јасно околу банот.
Еве еден интересен сервер, треба прокси за скенирање
Код:
http://mediaiptv.tv/client_area

Последно уредено:
Ukoliko ne bude vracen Inter u najskorije vreme ,predlozicu mu da formiramo na nekom boljem mestu forum na ovu temu gde ce se slati pozivnice za pristup i gde nece moci svako da udje,toliko,uzivajte sad postigli ste sta vam je milo, coveka sada nema,sad se pokazite...

Global Server IPTV ( 13 SERVER LINKS ) +7500 CH **High Quality** WorldWide 12-05-2017

IPTV LINK 1 CLICK HERE

IPTV LINK 2 CLICK HERE

IPTV LINK 3 CLICK HERE

IPTV LINK 4 CLICK HERE

IPTV LINK 5 CLICK HERE

IPTV LINK 6 CLICK HERE

IPTV LINK 7 CLICK HERE

IPTV LINK 8 CLICK HERE

IPTV LINK 9 CLICK HERE

IPTV LINK 10 CLICK HERE

IPTV LINK 11 CLICK HERE

IPTV LINK 12 CLICK HERE