Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
_upute jel ima neko pasword od ovau rar Bozo_sentry-video
jesu li liste spaseneDa vas obavjestim: Computer radi opet .. Sve je tu .. moze dalje skeniranje![]()
Bas takone govori gluposti i nesitine u svojim postovima....samo spamas forum lazima i mrznjom....
inter doprinosi ovo forumu kroz pomaganje od prvog dana ...vecina nebi mozda mogla imati ni gledati sto da nije njega...
inter nije ni velik ni mali..on je samo normalni covjek koji zeli pomoci svakome..
srami se...
Gledam drvenite advokati se ovde od rano sabajle. Pa da objasnam uste ednas:
IPTV mozes da gledas na dva nacina: da platis ili sam da si najdes.
Bidejki pogolemiot del ovde se glupi - ne mozat sami da najdat nisto i ne mozat da dadat 50-60 evra godisno i da si gledaat na raat, togas tie razvija posebna sposobnost - molenje za listi.
E sega, bidejki nisto na ovoj svet ne e besplatno, tie za vozvrat mora da izigravaat advokati, da stavaat lajkovi na sekoj post i da upotrebuvaat epiteti kako: car, kralj, ljudina itn.
sta bre 120 evra??????ne placaj nista lesinarimaaaaaaaaa!!!!!abe batka!
jas za mene so moite 59 god.sega dal sum glup?tuka na forumot dosta listi mi dadoa International toj mi dade dve tri poveke ne rabotat.ART mi dade sportbill i od ta nisto jas baraf samo EX yu i MKD na eden clen mu ponudif za pari,toj mi rece za BITKA 120€ ok ke mu dadof,ama drug mi rece budala si taa e za 85€...
e sega ako nekoj dade ok ako ne nisto
Ako prodava nekoj lista do kaj 6 , 7 evra neka me kontaktira
http://titaniptv.com/premium.html
nema tu prijatelju nista legalno!sve je nelegalno samo ima skuplje i jeftinije!!!!Legalno 120e ili neko preprodaje za 120e ?