Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Gledam drvenite advokati se ovde od rano sabajle. Pa da objasnam uste ednas:
IPTV mozes da gledas na dva nacina: da platis ili sam da si najdes.
Bidejki pogolemiot del ovde se glupi - ne mozat sami da najdat nisto i ne mozat da dadat 50-60 evra godisno i da si gledaat na raat, togas tie razvija posebna sposobnost - molenje za listi.
E sega, bidejki nisto na ovoj svet ne e besplatno, tie za vozvrat mora da izigravaat advokati, da stavaat lajkovi na sekoj post i da upotrebuvaat epiteti kako: car, kralj, ljudina itn.

Последно уредено:
ne govori gluposti i nesitine u svojim postovima....samo spamas forum lazima i mrznjom....
inter doprinosi ovo forumu kroz pomaganje od prvog dana ...vecina nebi mozda mogla imati ni gledati sto da nije njega...
inter nije ni velik ni mali..on je samo normalni covjek koji zeli pomoci svakome..
srami se...
Bas tako

Gledam drvenite advokati se ovde od rano sabajle. Pa da objasnam uste ednas:
IPTV mozes da gledas na dva nacina: da platis ili sam da si najdes.
Bidejki pogolemiot del ovde se glupi - ne mozat sami da najdat nisto i ne mozat da dadat 50-60 evra godisno i da si gledaat na raat, togas tie razvija posebna sposobnost - molenje za listi.
E sega, bidejki nisto na ovoj svet ne e besplatno, tie za vozvrat mora da izigravaat advokati, da stavaat lajkovi na sekoj post i da upotrebuvaat epiteti kako: car, kralj, ljudina itn.

abe batka!
jas za mene so moite 59 god.sega dal sum glup?tuka na forumot dosta listi mi dadoa International toj mi dade dve tri poveke ne rabotat.ART mi dade sportbill i od ta nisto jas baraf samo EX yu i MKD na eden clen mu ponudif za pari,toj mi rece za BITKA 120€ ok ke mu dadof,ama drug mi rece budala si taa e za 85€...
e sega ako nekoj dade ok ako ne nisto

abe batka!
jas za mene so moite 59 god.sega dal sum glup?tuka na forumot dosta listi mi dadoa International toj mi dade dve tri poveke ne rabotat.ART mi dade sportbill i od ta nisto jas baraf samo EX yu i MKD na eden clen mu ponudif za pari,toj mi rece za BITKA 120€ ok ke mu dadof,ama drug mi rece budala si taa e za 85€...
e sega ako nekoj dade ok ako ne nisto
sta bre 120 evra??????ne placaj nista lesinarimaaaaaaaaa!!!!!

Ma znam, al ipak ima malo legalnije, kad kupis direkto od resellera a ne od nekih koji to nadju pa preprodaju.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom