Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Vratio sam te sa ignore posto su mi rekli da si me pomenuo u jednom postu u pozitivnom kontekstu. Ali ne vredi, vidim da i dalje teras po starom. I ne sekiraj se ti za moj net. Imam svoj godinama, sad sam presao na 50/2 i naravno imam jos 2 firmina sa 20/1.
hajde hvala bogu ,da si uspio
znaci kriza prosla

hajde hvala bogu ,da si uspio
znaci kriza prosla
ADSL imam godinama unazad i pre nego sto sam tebe upoznao. Cuvam sve ugovore mogu i da ti slikam. I nije mi jasno sta si se uhvatio za to da kradem net. To je net iz moje firme i ljudi su mi dali sifre za njih. Znaju da ih koristim i da pratim i kamere iz firme od kuce.

P.S. A ako ja pocnem da objavljujem tvoje privatne stvari iz nasih prepiski nece ti biti dobro. Zato bi ti bolje bilo da se odkacis od mene i da me ne pominjes bas kao sto ja i ne pominjem tebe. A pogotovu da ne upotrebljavas ruzne izraze jer to ne dolikuje ni tebi ni meni.
Pozdrav i vracen si na ignore za sva vremena.

Последно уредено:
moze imam,sve sacuvano uslikano od prvog dana i od onog kad te nije bilo jedno vrijeme pa daj ovo daj ono samo naprijed ,hahaha,pa i od izvestavanja sa drugog foruma samo naprijed hehehe,hajde na tebi je nije to sf pa da nemogu do pm poruka ,hehe nisam ti na ignore hahaha
72295581dcd1.gif

budala pamti pametan zapisuje i cuva

Последно уредено:
moze imam,sve sacuvano uslikano od prvog dana i od onog kad te nije bilo jedno vrijeme pa daj ovo daj ono samo naprijed ,hahaha,pa i od izvestavanja sa drugog foruma samo naprijed hehehe,hajde na tebi je nije to sf pa da nemogu do pm poruka ,hehe nisam ti na ignore hahaha
72295581dcd1.gif

budala pamti pametan zapisuje i cuva
Zar ti jos nisi otisao psihijatru :misticen: , ccccc . Jadan si kad zivis od lajkova nacionalisto:popce: .

ides na ignore pa laprdaj do sutra,tako sad trabunjaj
Hahaha to je jedino sto znas ignore . Taman sve lepo krene na forumu a tebi nesto smeta ti si uvek glavni baja:чда: . Nisi ni svestan koliko si mali .Ako imas sta podeli ljudima ako ne ne smaraj i ne ometaj ljude koji su sto se tice iptv daleko ispred tebe.

Vratio sam te sa ignore posto su mi rekli da si me pomenuo u jednom postu u pozitivnom kontekstu. Ali ne vredi, vidim da i dalje teras po starom. I ne sekiraj se ti za moj net. Imam svoj godinama, sad sam presao na 50/2 i naravno imam jos 2 firmina sa 20/1.

I ja cu da mijenjam internet sa 120mbit/s na 400mbit/s ... moj provajder mi nudi uz malu nadoplatu od 7€ ;)

Kad smo kod broja postova 11,700 zahvala 22,479 mada mi jedne prilike propalo velik Broj postova ....... i ovo da dodam nekad davno bio aktivan na 12 foruma i na svakom imao po par hiljada postova tako i zahvala negdje imao status VIP negdje Moderator :)

:D:D:D mada ima ljudi koji imaju vise od mene ;)

Pozdrav

Последно уредено:
Hahaha to je jedino sto znas ignore . Taman sve lepo krene na forumu a tebi nesto smeta ti si uvek glavni baja:чда: . Nisi ni svestan koliko si mali .Ako imas sta podeli ljudima ako ne ne smaraj i ne ometaj ljude koji su sto se tice iptv daleko ispred tebe.
ne govori gluposti i nesitine u svojim postovima....samo spamas forum lazima i mrznjom....
inter doprinosi ovo forumu kroz pomaganje od prvog dana ...vecina nebi mozda mogla imati ni gledati sto da nije njega...
inter nije ni velik ni mali..on je samo normalni covjek koji zeli pomoci svakome..
srami se...

ne govori gluposti i nesitine u svojim postovima....samo spamas forum lazima i mrznjom....
inter doprinosi ovo forumu kroz pomaganje od prvog dana ...vecina nebi mozda mogla imati ni gledati sto da nije njega...
inter nije ni velik ni mali..on je samo normalni covjek koji zeli pomoci svakome..
srami se...
Upravo tako, za njega znam već duže vrijeme, ne poznajem ga osobno, no znam da kad god sam mu se obratio za pomoć ili listu da se on nesebićno odazvao, a da pritom nije ništa tražio zauzvrat ili to nečime uvjetovao. Zato ne mogu vjerovati da postoje osobe koje kao zmije ispužu ispod kamena i gledaju kako bi nekoga ugrizle za petu jer dalje ne mogu dohvatiti, nisu im niti do koljena. Nazivati nekoga takvim nazivima, uhhh. Neka se prije toga pogledaju u ogledalo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom