- Член од
- 10 април 2017
- Мислења
- 53
- Поени од реакции
- 13
molim druga
radionovigrad da odgovori na PM
radionovigrad da odgovori na PM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Netreba hvala. Dobio sam od internationala dva komada. Kaže mi izvoli drug da imaš. Izgleda da sam ipak bio korektan .Da si malo korektniji mozda bih ti i poslao nekoliko usera iz tog panela
A ulaz u panel sumnjam da ces od koga dobiti![]()
Fala Boban sto mu objasni vaka slikovito. Hahaha
I tebe ako nesto ne ti e jasno pituj odma ke slikamo posto slikovito se najdoro uci.Fala Boban sto mu objasni vaka slikovito. Hahaha
Fala fala, ko pita ne skitaI tebe ako nesto ne ti e jasno pituj odma ke slikamo posto slikovito se najdoro uci.
Hahaha
A mozu i na izkriven televizor da slikam, da izigravam bolni majmuniFala fala, ko pita ne skita![]()
Nemoj na iskriven mozda ke mi se rasipe kompjuter, pa nema da mozu da sceniramA mozu i na izkriven televizor da slikam, da izigravam bolni majmuni![]()
Видиш ти ту технику, Спирит и кад не дијели листе заслужан је кад неко добије листу.Netreba hvala. Dobio sam od internationala dva komada. Kaže mi izvoli drug da imaš. Izgleda da sam ipak bio korektan ..
Lepo ti pise "Sta bi sa ovi titanik nema im vise stranice jel radite jos ili sta
Neznam kako si naucio da sceniras, a neznas gdeje je dugme ignore. Papane jedan![]()
Фала к... Па и тебе да не те мислам.Tako je. Jeli znas zasto?
Zato sto neznam citat cirilicu. Nisam nikad naucio. Znam Njemacki,Engleski i Hrvatski perfektno.
Ja mislim da treba malo respekta ako se ja trudim i puno prevedem u google zato sto nemogu pola citat sta se ovdje pise.
Ali znas jos nesto? Sad znam gde je ignore. I to za tebe znaci bye bye
Potonaja e garantSta bi sa ovi titanik nema im vise stranice jel radite jos ili sta
To sam nekad i ja napisao pa ovaj sto ti lajkao napisao da sam ...............Tako je. Jeli znas zasto?
Zato sto neznam citat cirilicu. Nisam nikad naucio. Znam Njemacki,Engleski i Hrvatski perfektno.
Ja mislim da treba malo respekta ako se ja trudim i puno prevedem u google zato sto nemogu pola citat sta se ovdje pise.
Ali znas jos nesto? Sad znam gde je ignore. I to za tebe znaci bye bye