Fala Bogu, sea mozebi ke bideme na raat nekolku dena.@international bog iptv-a falaaaaaaaaaaa,care
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fala Bogu, sea mozebi ke bideme na raat nekolku dena.@international bog iptv-a falaaaaaaaaaaa,care
možeš upisati http://guide.nextgen-iptv.com/guide.xml.gz to je jedan od načina.znaci treba neka adresa za taj guide???
prvi put da neko kaze da treba upisat nesto za taj guide...
Ke se najde nestobobanku , imaš li još koju listu viska gde ima kino tv , da mi salješ
I na sf forumot ima nekoj epg, ama za toa nekoj postrucen neka odgovori. Mene ne mi treba toa, od iptv gledam samo sport, a za toa epg ne mi treba samo bilten od kladilnicaznaci treba neka adresa za taj guide???
prvi put da neko kaze da treba upisat nesto za taj guide...
Da si malo korektniji mozda bih ti i poslao nekoliko usera iz tog panelahoče li netko da mi pošalje postupak , lozinku i sve potrebno za ulazak na panel. maxdomaci.dyndns.tv.
obećajem da cu sve cuvati u tajnosti.![]()
Neznam kako si naucio da sceniras, a neznas gdeje je dugme ignore. Papane jedanDa vam kazem mkd i malesavac: jebe se meni za vas
Ja to pisem za oni ljudi koje su dobre i dobivaju liste od mene koje vi nikad niste ni imali i necete nikad ni imat
Ali ja mislim da su mkd malesavac i100jko jedan idiot sa vise accounta
Ako bi znao kako vas mogu blokirat i stavit na ignore ja bi odma uradio
Vase sranje nemogu vise citat
@ziko tara dobit ces poslje super listu ako ti treba
Ti si uvijek bio dobar
Da vam kazem mkd i malesavac: jebe se meni za vas
Ja to pisem za oni ljudi koje su dobre i dobivaju liste od mene koje vi nikad niste ni imali i necete nikad ni imat
Ali ja mislim da su mkd malesavac i100jko jedan idiot sa vise accounta
Ako bi znao kako vas mogu blokirat i stavit na ignore ja bi odma uradio
Vase sranje nemogu vise citat
@ziko tara dobit ces poslje super listu ako ti treba
Ti si uvijek bio dobar