Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Imam vremena za jos ovaj post.
U proslom sam se malo i nasalio, pa bih to uozbiljio.
Danas sam postavio film Smrt u Sarajevu, izgleda kao net premijera i vidim da se puno skida.
Snimao sam ga sa FTV iz liste koju mi je Spirit dao na PM. I ljudi koji vole filmove ce to imati, naci ce se i na youtube i na ostalim sajtovima. Zar nije to dobro? Jer ce pojedinci od mene skinuti pa prosiriti, a meni to drago.
Pisem ovo da shvatite Vi koji dijelite te liste da radite dobro, da radite nesto za zajednicu, a sve ostalo sto mi tu pisemo je manje vazno.
Samo da znate koliko je dobrih filmova otislo sa liste koju mi je internacional dao?
Da nisam dobio tu listu ja bih stao sa onim sto radim.
Zato ste svi meni dobri prijatelji, jer ne pomazete samo meni vec i siroj zajednici.
I hvala vam za vas trud, a ako netko pritom ispunjava i nesto svoje, to je za mene jos pozitivnije.
Jos da spomenem i FEAR-a, cije liste isto koristim za snimanje, jer su jos nepoderane.

Ко те нанервиро :ROFLMAO: нисам ја ваљда.
Ја не дајем скенере (зна се гдје их има) комбо поготово, ни ја га немам -остало ми све на диску који сам извадио из рачунара а неда ми се опет копати (нисам скенирао одавно) а оно што поставим је већ постављан сервер и нису домаће.

Кад се већ јављам,
Gargamel83
Ако је то већ тако профитабилно, умјесто што причаш ухвати се и ти посла.
Или је лакше сваком лонцу бити поклопац:D

Ne treba hvala, imam dovoljno. A vi sa SF samo sto jedni drugima niste iz bulje poceli izlaziti. Zasto se ti mesas? Ko je tebe pomenuo? A da, klan..

INTER drug . jel ti se sviđa radio koji imam. jest stari , ali marka odlična. ;)

Attachments

• IMG_20170506_133409.jpg
    IMG_20170506_133409.jpg
    2,1 MB · Прегледи: 61
Hahaha.....
Ignore je mnogo dobra ocija :)
Pridodat i ovaj mrgud ;)
@rapca, naravno da radi, ali meni treba veci broj u/p radi nekih testiranja.
Sto neki ovde nebi razumeli.
Inace @internacional (koji je kod mene na ignore) dobro zna da ja imam brdo macova za Art listu. Zajedno smo ih skenirali ;)
Ja nisam skenirao meni dosli nekim slucajem sami 2000 kom
pa otisli od mene da i nisam znao da su oni i opet se vratili sa nazivom Art staces sreca;)

sta reci cisto ubijanje od onoga malo sto je jos ostalo ,podjeli na pp listu ljudino
E vidite,veliki minus ovog foruma je sto za razliku od nekih drugih foruma gde je to nemoguce,mogu da naidju "padobranci" i stave najbolje liste,najbolje servere javno i tako sve uniste.Steta jer kako je pocelo uskoro ce i ova Rapid lista da bude proslost.

Zasto napadate White Spirita, neka zaradjuje ( ako zaradjuje ) kada čovjek zna svojom rukom. Jedina lista je ona njegova sa 5000 konekcija koja jos zivi iako je objavljena polujavno. RESPECT

E vidite,veliki minus ovog foruma je sto za razliku od nekih drugih foruma gde je to nemoguce,mogu da naidju "padobranci" i stave najbolje liste,najbolje servere javno i tako sve uniste.Steta jer kako je pocelo uskoro ce i ova Rapid lista da bude proslost.
nece drug imam 6 njihovih reslerskih panela
sa userima koji se nemogu skenirati

sve ti dobro kažeš ali film neće prestat ako se proširi.

To je istina. Htio sam samo naglasiti koliku dobru stvar radite vi koji dijelite dobre liste.
I zamisli da neki nisu otjerali FEAR- bilo bi jos 5000 lista. Pa da ih netko i objavljuje svaki dan po jednu, trebalo bi mu vise od
10 godina da sve objavi. Svi mi koji ne znamo skenirati i ne bavimo se time, bili bi ove godine podmireni.
A siguran sam da i restrimeri da bi imali neku korist, ili mozda ne bi?

To je istina. Htio sam samo naglasiti koliku dobru stvar radite vi koji dijelite dobre liste.
I zamisli da neki nisu otjerali FEAR- bilo bi jos 5000 lista. Pa da ih netko i objavljuje svaki dan po jednu, trebalo bi mu vise od
10 godina da sve objavi. Svi mi koji ne znamo skenirati i ne bavimo se time, bili bi ove godine podmireni.
A siguran sam da i restrimeri da bi imali neku korist, ili mozda ne bi?
To bi bilo lepo da tako funkcionise, jedna lista propada na dan... Ti likovi kad navale ne odustaju dok sve ne propadne..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom