Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Promenio sam misljenje daj mu kombo daj mu skener i hostove na koje se moze naci i gotovo.

Послато са A5 уз помоћ Тапатока
Ко те нанервиро :ROFLMAO: нисам ја ваљда.
Ја не дајем скенере (зна се гдје их има) комбо поготово, ни ја га немам -остало ми све на диску који сам извадио из рачунара а неда ми се опет копати (нисам скенирао одавно) а оно што поставим је већ постављан сервер и нису домаће.

Кад се већ јављам,
Gargamel83
Ако је то већ тако профитабилно, умјесто што причаш ухвати се и ти посла.
Или је лакше сваком лонцу бити поклопац:D

Bas lepo od tebe. Na PM trazis liste od mene i dobiosi je, kao isvi drugi sto su dobili a ovamo trazis da se javno objavi link sa hosta.
Ili treba i sliku da postavim gde si trazio i dobio listu ?
ostavite white na miru ,to je bila moja greska ,white
pozdrav
njegove liste gleda vise od 500 ljudi ,bez problema,sto je istina istina
1432","created_at":"1476541710","max_connections":"5000"

Ako pri tom i zaradjuje, jos bolje. Ja sam ga jednom kritizirao sto postavlja i liste koje ne rade.
Evo i ova prekinula. Znaci meni nije od koristi, samo on zaradio.
To ja smatram da nije fer.
Trebace on nama koji mu pomazemo da zaradjuje, ponekad i poslati neku neobjavljenu listu.
To bi onda bilo obostrana korist.
ma nevredi 1000 postova za 3 dolara ni u ludilo to ne vredi

Svaku listu koji sam postavio mogao sam da prodam da sam to hteo. I naravno zaradio bih na tome mnogo vise nego sto mislite. Ali naravno ja se time ne bavim. To mogu potvrditi mogi koji su na PM trazili da kupe listu od mene.
Ili i za to treba da vam kacim slike ???

A zasto ne bi se zaradjivalo. Pa to je legalno i stvarno tu se ne smije nista zamjeriti.
Ja pisem samo o kvaliteti liste. Skidam mali milion listi i sve ne valja.
Jedino se pokazuje ono sto je internacional jednom napisao.
Samo listu koju dobijes na PM valja, ovo javno samo je trosenje vremena.
Onu koju sam od tebe svojedobno dobio na PM jos mi radi, a ove sto skidam koje postavljas tamo, sve prekidaju.
Svejedno ti hvala, nekima koji znaju sto dalje sa tim listama si im svejedno pomogao.
Ja sam neznalica za to, i sto je sad ovo internacional postao, da me ubijes ja ne bih mogao desefrirati:pos:
Iako je to kao odgovor na post od iptv, mislio sam na spirita.

A zasto ne bi se zaradjivalo. Pa to je legalno i stvarno tu se ne smije nista zamjeriti.
Ja pisem samo o kvaliteti liste. Skidam mali milion listi i sve ne valja.
Jedino se pokazuje ono sto je internacional jednom napisao.
Samo listu koju dobijes na PM valja, ovo javno samo je trosenje vremena.
Onu koju sam od tebe svojedobno dobio na PM jos mi radi, a ove sto skidam koje postavljas tamo, sve prekidaju.
Svejedno ti hvala, nekima koji znaju sto dalje sa tim listama si im svejedno pomogao.
Ja sam neznalica za to, i sto je sad ovo internacional postao, da me ubijes ja ne bih mogao desefrirati:pos:
ma neka lik zaradjuje i treba samo kazem nije white taj lik jer je podjelio milon listi djabe ja licno koristim od njega listu koji radi nenormalno dobro

Nisu dodelili nikome ali sama pomisao da je njima konkurencija za dvb-t bio kcn je katastrofalna. Sto se mene licno tice sund je blaga rec za tu televiziju...
Cim su je "ubili " tako rec Novu Rs ,dobro je sto se kao kupac Bk Tv pojavio ,secam se u ono doba BK je bila televizija svetlosnih godina daleko od drugih televizija.

Svaku listu koji sam postavio mogao sam da prodam da sam to hteo. I naravno zaradio bih na tome mnogo vise nego sto mislite. Ali naravno ja se time ne bavim. To mogu potvrditi mogi koji su na PM trazili da kupe listu od mene.
Ili i za to treba da vam kacim slike ???
1000 klikova = 3 dolara??? White nemoj se uobraziti kad se obogatis :pos::pos::pos:

Hteo bih da se zahvalim White_Spirit -u za listu koju mi je poslao 23.04.17 a koja radi perfektno.
i naravno F.E.A.R-u koji je takodje svima nama poslao paket listi.[DOUBLEPOST=1494256003][/DOUBLEPOST]BK se ponovo vraca nadam se da ce biti uspesni kao sto su bili ranije videcemo.

bk ce da bude u sluzbi vucica tako da nista od bktv

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom