Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Које то мац не раде, ова напримјер ради
YuSWnbh.png
Zanimljivo, oni kafici rade a njih su najvise bombardirali.

Radi Mac.kako treba samo... zavisi koje Mac liste? Nista nesta veliko se oko tog nije mijenjalo ok neki serveri jesu ali uglavnom sve je malte ne po starom ... nek mi neko kaze suprotno? Jos jednom nema nekih velikih izmjena ko vjeruje ko ne... e sad toliko o tim Art listama pricate a ja imam iste za podijelit ali... prepustam nekom strucnijem od mene ... ako neko ima Art liste zasto ih cuvate? Dajte ljudima da gledaju jer ce tako i tako da jednog dana riknu jbg

Pozdrav

POZDRAV do site na najdobriot forum
THE BEST KAJGANA
ako moze edna ex-yu lista da ne e javna
BLAGODARAM HVALA THANKS :)

Radi Mac.kako treba samo... zavisi koje Mac liste? Nista nesta veliko se oko tog nije mijenjalo ok neki serveri jesu ali uglavnom sve je malte ne po starom ... nek mi neko kaze suprotno? Jos jednom nema nekih velikih izmjena ko vjeruje ko ne... e sad toliko o tim Art listama pricate a ja imam iste za podijelit ali... prepustam nekom strucnijem od mene ... ako neko ima Art liste zasto ih cuvate? Dajte ljudima da gledaju jer ce tako i tako da jednog dana riknu jbg

Pozdrav

Posteno, daj ti Futuru, Gradinu...

Pozdrav
Sota imas pm

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom