Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zanimljivo, oni kafici rade a njih su najvise bombardirali.Које то мац не раде, ова напримјер ради
![]()
Ne gi spomenuvaj mnogu, znam lugje sto seuste gi gledat.Zanimljivo, oni kafici rade a njih su najvise bombardirali.
Naravno i ja bih isto za njega to napraviodsuki1966 sretan povtatak, internacional se mnogo zalagao za tebe i za tvoj povratak !!!
Strašan drug, njemu najviše zahvali.
drug moze kratko na pmNaravno i ja bih isto za njega to napravio![]()
Duzan sam ti jedno izvinjenje za one 26..... nisam nista lose mislio
Dobra fora...Kako znas?
![]()
2013 su svi radili do unazad 4 mjesecaZanimljivo, oni kafici rade a njih su najvise bombardirali.
Radi Mac.kako treba samo... zavisi koje Mac liste? Nista nesta veliko se oko tog nije mijenjalo ok neki serveri jesu ali uglavnom sve je malte ne po starom ... nek mi neko kaze suprotno? Jos jednom nema nekih velikih izmjena ko vjeruje ko ne... e sad toliko o tim Art listama pricate a ja imam iste za podijelit ali... prepustam nekom strucnijem od mene ... ako neko ima Art liste zasto ih cuvate? Dajte ljudima da gledaju jer ce tako i tako da jednog dana riknu jbg
Pozdrav
aj poguraj za druga tu jednu dobroPitaju ljudi, radi li ?
Naravno da radi i to dobro
![]()
Sota imas pmRadi Mac.kako treba samo... zavisi koje Mac liste? Nista nesta veliko se oko tog nije mijenjalo ok neki serveri jesu ali uglavnom sve je malte ne po starom ... nek mi neko kaze suprotno? Jos jednom nema nekih velikih izmjena ko vjeruje ko ne... e sad toliko o tim Art listama pricate a ja imam iste za podijelit ali... prepustam nekom strucnijem od mene ... ako neko ima Art liste zasto ih cuvate? Dajte ljudima da gledaju jer ce tako i tako da jednog dana riknu jbg
Pozdrav