zoki ili sportbili moze za mene neka exyukad ste vec tako raspolozeni nebih se ni ja ljutio za listu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zoki ili sportbili moze za mene neka exyukad ste vec tako raspolozeni nebih se ni ja ljutio za listu
ok postenoizvinjavam se,ja ne djelim liste,kao neki....ja ih dajem prijateljima.....
druze sam si ponudio liste a sad kritikujes..al ok nema liste nema ljutnje veliki pozzvidim da Vam nedostju djeljitelji listi....pa moja skromnost,može podjeliti nešto listi....ali na pm....i ne trebaju mi zahvale,niti bilo što drugo....
daj kazi koj server e toa moze i vo ppOvaa e top MRT1 vo HD [DOUBLEPOST=1492121841][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 168381
#EXTM3U
#EXTINF:-1 tvg-ID="" tvg-name="---- PINK (SERBIAN) ----" tvg-logo="" group-title="stream-exyu-serbian",---- PINK (SERBIAN) ----
http://cdn04.selling-team.net/live/
http://alphatwo.ddns.net:8000/get.php?username=afgha&password=34242&type=m3u_plus
Џабе ако немаш Nat Geo Wild со македонски превод.Прегледај го приврзокот 168375
Prosetaj malo do album teme promaklo ti?? Ako znas sta sve ima u T-2 i Siol listi od makedonskih kanala sa Makedonija subtitel ne moram da ti slikam??? A mogu u svako doba ... samo ja ne plesem kako neko svira.... sta bi ja sad trebao da palim comp i trazim kanale da bi tebi dokazao nesta???
Ajd......
Прегледај го приврзокот 168375
Prosetaj malo do album teme promaklo ti?? Ako znas sta sve ima u T-2 i Siol listi od makedonskih kanala sa Makedonija subtitel ne moram da ti slikam??? A mogu u svako doba ... samo ja ne plesem kako neko svira.... sta bi ja sad trebao da palim comp i trazim kanale da bi tebi dokazao nesta???
Ajd......
POZZ Sota ! , Imas mozda Epg , xmltv fil za mk kanale ?To bi izgledalo ovako sa MAK sub
Прегледај го приврзокот 168388 Прегледај го приврзокот 168389 Прегледај го приврзокот 168390 Прегледај го приврзокот 168391 Прегледај го приврзокот 168392 Прегледај го приврзокот 168393 Прегледај го приврзокот 168394 Прегледај го приврзокот 168395 Прегледај го приврзокот 168397
Pozdrav
Netreba meni ni mac ni sub trebaju mi 3D kanali i filmovi 3D jer moj tv lg od 126cm trazi da nesto sazvace a nisam na njemu u ove zadnje dvije godine odgledao svega 20 filmova, zali boze 3d tehnologiju koju su korijaner izmislili a ove naocale za tv nosim kao suncane dobro dodu barem neke koristi. Ali stvarno oni koji nemaju tv i 3D tehnologiju na njemu neznaju sta su propustili.To bi izgledalo ovako sa MAK sub
Прегледај го приврзокот 168388 Прегледај го приврзокот 168389 Прегледај го приврзокот 168390 Прегледај го приврзокот 168391 Прегледај го приврзокот 168392 Прегледај го приврзокот 168393 Прегледај го приврзокот 168394 Прегледај го приврзокот 168395 Прегледај го приврзокот 168397
Pozdrav