Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
javi se na pm....ali da skineš ovu traku....

zašto vi,koji tražite liste,malo ne pročitate forum,ako na ovom ne možete naći listu,onda na drugima,nećete nikada.....imate,alata,sve ojašnjeno...i opet,daj listu....ako ti koji traže liste,ne čitaju forum,onda je žalosno...evo sportbili vam je dao sve na tacni,samo piči,i opet se traži,kakva vama treba lista...?plaćena,da ju netko skida za Vas,ne razumijem.....može se pomoći,ali kada vidim na pm,daj listu....najrađe bih ga blokirao....i zamoljavam Vas,da ispod 50 postova da mi se ne javljate na pm....hvala

žalosno je što imaš nick mkd001,jer ti si provokator,a ti dokaži da nisi....

Kad ti stavljas trake nisi provokator :)[DOUBLEPOST=1490393750][/DOUBLEPOST]Kad ti stavljas trake nisi provokator :)

ajde ti meni napiši,da li si ti na lakim ili težim drogama...tko gdje što stavlja.....?

Oces da ja javno objavim tvoj link? Necu ne bojse, jel kad tebi ne pase onda kazes ljudima citajte pravila foruma. Pozdrav svima i laku noc...

i nemoj svoje frustracije liječiti na drugima,ako nisi oženjen,natamburaj nekoga u familiji,ako jesi,onda ženu,ali mislim da ti to nisi u stanju,i zato se srami,jer ne želim s tobom u prepisku...jer si jadan....[DOUBLEPOST=1490394061][/DOUBLEPOST]ma koji link,bolesniče....

i nemoj svoje frustracije liječiti na drugima,ako nisi oženjen,natamburaj nekoga u familiji,ako jesi,onda ženu,ali mislim da ti to nisi u stanju,i zato se srami,jer ne želim s tobom u prepisku...jer si jadan....[DOUBLEPOST=1490394061][/DOUBLEPOST]ma koji link,bolesniče....
Znas ono " sidzi do reke i utopise nemoj mene da davis" "haha

možeš pisati što želiš,jer ti ćeš biti,prošlost,nadam se da će se za to pobrinuti admin,ako ne onda ja....s tobom je svaka prepiska završena.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom