Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Konkretno sam mislio na Amis listu, mogu je prilagoditi za Kodijev Simple IPTV Client i uredno radi, ne treba ti ni playlistloadaer niti ista slicno, ali u VLC sa istim agentom ne radi (naravno prilagodio sam strim VLC playeru). Zato sam mislio da treba jos nesto podesiti u postavkama VLC-a da proradi. Listu sam mislio dati jednom klincu koji ima nekakav stari laptop koji bas i ne vrti Kodi najbolje, ali budem pronasao player koji je mozda otvori i bez navodjenja user agenta. Ali, necemo vise o agentima, ljudima je pocelo polako smetati. :)

Evo ko treba liste dam vam 167
USER:USER Liste
puno odnjih nemoze se nac u google
neznam sta ima sve unjima probajte
Ko hoce nek mi pise pp

Ima i takvih naravno. Ne samo Amis. Svi koji su iole pametniji i ozbiljniji u ovom biznisu dodali su User-Agent kao zaštitu i tu vam skeneri neće pomoći. Osim ako ne znate tačan User-Agent koji može biti bukvalno bilo šta što želite kad se pretplatite. Što se tiče EXTVLCOPT zamisli to kao EXTernu VLC OPTciju, komanda je u suštini isto ono što bi uradio u komandnoj liniji ili u Tools - Preferences, razlike nema. EXTVLCOPT se čita samo iz m3u liste dok ista komanda u komandnoj liniji ide kad zamjeniš #EXTVLCOPT: sa -- i većinom id pod navodnike jer batch razmake čita kao individualne komande tako da User-Agent mora ići između duplih navodnika.

Nije baš pametno navoditi plejere u kojim radi jer nikad ne znaš ko gleda i ko će sad naći User-Agent od tog plejera i blokirati ga.

Ok,baratas materijom ,sve pet ,malo previse podataka na otvorenom dijelu foruma(puno ociju) veca sansa u dogledno vrijeme manje gledanja za nas.
Za one koji zele strucnije uci u svijet IPTV su teme zatvorenog tipa.Ovako vise stete nego koristi.
Slazem se pogotovo sa boldanim dijelom tvog posta.Gledatelji Cika kuretovih lista sa zebnjom citaju tvoje postove.
Inace,novi lvl foruma sa tvojim postovima za razliku od raznih pametnjakovica bez pokrica.

Ok,baratas materijom ,sve pet ,malo previse podataka na otvorenom dijelu foruma(puno ociju) veca sansa u dogledno vrijeme manje gledanja za nas.
Za one koji zele strucnije uci u svijet IPTV su teme zatvorenog tipa.Ovako vise stete nego koristi.
Slazem se pogotovo sa boldanim dijelom tvog posta.Gledatelji Cika kuretovih lista sa zebnjom citaju tvoje postove.
Inace,novi lvl foruma sa tvojim postovima za razliku od raznih pametnjakovica bez pokrica.
ma cika cureta otvoril udpxy na jedno mesto kako niste go nasli jos.hehe

Dali neko ima RTS da ne stopa da mogu utakmicu gledati. Hvala unaprjed svima.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom