Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
e,sada je navala,ja bih volio da ju daš,ELVISU,jer je čovijek vani,znači,volio bi čuti i vidjeti svoju TV...ti izaberi.....

nekoj C linija ako ima fala

i ja sam na slici ,kao da sam pobjegao grobaru s lopate,a,u stvarnosti,lijep,drag i umiljat.....nekada slika ne govori hiljadu riječi....ako si mu poslao,zahvaljujem,ako nisi....moram da ja nešto potražim...[DOUBLEPOST=1490306225][/DOUBLEPOST]nadam se da smo tu,da si pomognemo.....

jedno da se ne zaboravi,svi ovdje ljudi,od bojim se da ću netkoga izostaviti,ali nadam se da mi neće zamjeriti...i sportbili,international,sota,dndns,boki,jbga,ne mogu ih se svih sjetiti,i one koje nisam imenovao,neka mi izvine....jer to su dobri i dragi ljudi,sa svima sam izmjenio po koju riječ,ali nemojte ići đonom...neka sve bude ljudski,ti ljudi će se uvijek našaliti s Vama,i pomoći će....

ako mi elvis obeca da ce me provesti u tom autu sa slike...odmah mu saljem svoju listu..:)

To nije problem za voznje nije problem auto je A7 avion hehehe

nemoj ga jebati,ako ćeš mu poslati listu,ok,ako nećeš,ja ću mu poslati,jer čovjek ne moli,a,ja ću te provesti u svom....yugo 45turbo dizel,do stotke....do jutra....

nikad nisam odbio voznju u super autima..uz to zok je obecao i voznju u yugu koji smatram vec kolekcionarskim modelom koji moze voziit nocu i do jutra.....
elivis saljem ti moju listu..ja cu sutra sebi nesto naci...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom