Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
da verovatno bi trebala bit iz bosne ali tu na toj bossna cafe je nema[DOUBLEPOST=1488755714][/DOUBLEPOST]neki se ljudi trude da pomognu ali svi mi nude srpsku arenu , to ima skoro u svakoj listi , ali svejedno jim hvala na pomoči

Eto covjek trazi vec par dana Arena 5 BiH i niko da mu podari taj program... takodjer i ja kad postavim pitanje za nesta mislim na pojedine tv programe niko ne daje odgovor... dosao sam do zakljucka da se nema a kazu ljudi poneki imaju sve??? Ne znam vise nista.....

Pozdrav

ima tacno trenutno 6745 usera ,sreca pa sam na pm dijelio usere ,ne macove ,radi vec 8 mjeseci ,a te macove vidim u panelu vec pocinju mijenjati sa sn brojem i macom tako da je to super ni skaniranje nece pomoci
v2_5_0_1_IPTVPANEL_net_CMS_Mozilla_Firefox_2.png
Tako i treba trebaju svi preci na bolji sistem i sigurniji

da verovatno bi trebala bit iz bosne ali tu na toj bossna cafe je nema[DOUBLEPOST=1488755714][/DOUBLEPOST]neki se ljudi trude da pomognu ali svi mi nude srpsku arenu , to ima skoro u svakoj listi , ali svejedno jim hvala na pomoči
jura sta ce tebi bosanska arena ima je samo u gradini ,arena 5 za bih ligu ,

Kupis satelitsku i u polaris radi na tandbergkljuc netrebati ni c linija
ja netrazim panele samo skeniram iptv liste da bušim vrijeme skoro ni negledam liste koje imam , samo da prođe vrijeme , trazim samo bosansku arenu 5 ako imas da mi saljes

Pa jel nema niko gradinu da mu da? ;)

Pozdrav

Meni moze i prvorazredni da malo razbijem monotoniju
Pa ovde vriste pojedinci vec mesec i nesto dana sto su dati trecerazredni skeneri, zamisli da pustis javno drugorazredne .
A sve je dato da bi narod koji se slabije razume sam nalazio liste i gledao i da nemora da moli nikoga za liste.
Nemogu svi da ulaze u panele i netreba svi da ulaze ,jer kad budala nauci da ulazi onda nastaje katastrofa.Odma si izgubio coveka i dobio pacijenta.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom