Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Jel ima neko ... NE trebaju mi samo onako pitam usput info radi ;)

promo.png

MAX kanale? Hrvatski kanali...

Pozdrav

Последно уредено:
24h

Код:
C: free.cccamgood.com 25054 9j3li4 free
C: free.cccammania.com 25008 w3t5aq free
C: s3.cccam-free.com 11000 tlc8k7 cccam-free.com
C: free.freeccamserver.com 23011 5db1tq free
C: free.cccamgenerador.com 29000 c1zrao free

Pa ovde vriste pojedinci vec mesec i nesto dana sto su dati trecerazredni skeneri, zamisli da pustis javno drugorazredne .
A sve je dato da bi narod koji se slabije razume sam nalazio liste i gledao i da nemora da moli nikoga za liste.
Nemogu svi da ulaze u panele i netreba svi da ulaze ,jer kad budala nauci da ulazi onda nastaje katastrofa.Odma si izgubio coveka i dobio pacijenta.

dobro si to rekao hehe , ja nisam jedan od budala ,ali jedan drugorazredni skener bi mi pravo dosao

Pa ovde vriste pojedinci vec mesec i nesto dana sto su dati trecerazredni skeneri, zamisli da pustis javno drugorazredne .
A sve je dato da bi narod koji se slabije razume sam nalazio liste i gledao i da nemora da moli nikoga za liste.
Nemogu svi da ulaze u panele i netreba svi da ulaze ,jer kad budala nauci da ulazi onda nastaje katastrofa.Odma si izgubio coveka i dobio pacijenta.
Jeste to je trebalo prije nekima objasniti pa nebi dolazilo do ovoga ali vtijeme radi svoje ...Idemo u buducnost ...

ja netrazim panele samo skeniram iptv liste da bušim vrijeme skoro ni negledam liste koje imam , samo da prođe vrijeme , trazim samo bosansku arenu 5 ako imas da mi saljes

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom