tamo na sf malo ljudi bilo koji su ti sta davali , mogu jih na ruke prebrojit , ali ni takve gluposti sa strimova nisu radili ko ovde , bilo ponekad par se listi uništilo ali kolko se tu uništilo za par dana to svjet nije vidjeo , nekazem ništa , svako ima pravo da stavi javno sto oče , al satim ubije dosta lista , mozda ni nezna sta je satim uradio ide dalje lanac , jedan pa jedan pa jedan i odu serveri u pm[DOUBLEPOST=1488419083][/DOUBLEPOST]evo ljudi ,da jih nabrojim koji su men nekad bili dragi , neki između nabrojanih još su mi i danassto su mi pomogli dok sam još bio novalja u svemu tome ( sota bokimajsta nebojša miki avdo bobanku ivica , neke od tih izostavio sam zbog osobnih problema stetnih meni. verovatno sam još koga zaboravio pa neka izvini ,ako se nenađe među njima , a sad mi niko baš nesto netreba al se druzim još zbog toga da nam prođe vrijeme a uz to još po nešto i naučimo iako smo več u godinama , mi smo ovisnici ko djeca mala , imam siol imam telemach imam t2 ali brez listi strimova nemogu hehe ,[DOUBLEPOST=1488419715][/DOUBLEPOST]drug zlatko ,sada moj extra vrijedan kolega njega sam zavoleo, vise nego sve te sto jih znam dosada , njemu skidam šesir , jer mi dosta znanja i alata i listi dao , a uz to još imamo nesto skupno sto oba volimo . kocku piče žene i pare hehe