Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
navukli ili ne ,pomognem koliko mogu ,bez obzira ,na sve ,
mozete da me ne volite ,ali da me ignorisete ,ne mozete ,i hvala svima na tolikoj paznji ,sta reci
72295581dcd1.gif
[DOUBLEPOST=1488404911][/DOUBLEPOST]
pusti ,neobracaj paznju sve su to strucnjaci
sta cemi ovolike liste ako necu podijeliti ,

Ma i ja sam strucnjak, ali ne za liste. I zato sam molio od tebe. Od ovog ne bih je uzeo ni da me moli. Taj nije spreman nesto podijeliti nestrucnjacima. A neko je gore rekao da smo i gotovani. Nismo svi. Ja nisam. I ja dijelim po netu malo vise nego sto ce neki tu ikad podijeliti.
Zato i reagiram na takve, koji misle da znaju bas sve. Nitko na svijetu ne zna bas sve.

tako je torpedoo,skenere...i drapaj...e sad što i kako....ili Mac...ili user i pass....ali najlakše je:cuc:

Ma i ja sam strucnjak, ali ne za liste. I zato sam molio od tebe. Od ovog ne bih je uzeo ni da me moli. Taj nije spreman nesto podijeliti nestrucnjacima. A neko je gore rekao da smo i gotovani. Nismo svi. Ja nisam. I ja dijelim po netu malo vise nego sto ce neki tu ikad podijeliti.
Zato i reagiram na takve, koji misle da znaju bas sve. Nitko na svijetu ne zna bas sve.
drag to listu sto ti imas,on je moze sanjati ,i suprr i hvala za sve tvoje uploade

tako je torpedoo,skenere...i drapaj...e sad što i kako....ili Mac...ili user i pass....ali najlakše je:cuc:
Ti pak pocnues so provokacii moguke e moderatorot da te prati na godisen odmor ili popularno kazano ce da popusis ban.

e kada te podržava ovakav član foruma...
dragi07
nemam više riječi,mislio sam da slika govori više od riječei,al je izgleda obratno....

Jel ti stvarno mislis da si nesto bolje od mene, zato sto znas skenirati liste. Pa prijatelju ja sam po forumima i sajtovima vjerojatno koliko ti imas godina. I za mene si gotov. Tebi najbolje da se ne javljas, jer vidi si da si pun samog sebe.
Samo vjerojatno to nisi ni znao, pa ti zato ja to kazem. Takvih kao ti ovom forumu ne trebaju. Sijes samo nemir.

Последно уредено:
zok2009, пишува на македонски, а не збор јас не ги разбирам

pa kod tebe su svi na ignore,vrati se koju stranicu unazad,koja kuknjava,čak te i na skype zovu....nemoj tako,nemam ja ništa protiv tebe....pošto si toliki kralj,napraviš stranicu,otvoriš blog,i svi sljedbenici za tobom...i klanjajte se do jutra....da li je to problem...?[DOUBLEPOST=1488405828][/DOUBLEPOST]bobanku,pa ti si omiljen na SF i rušaš svoj forum....
Ja nemam nista protiv nikog mozda neko ima protiv mene al nebitno ama prazni muabeti i provokacii ic ne mi se dopagaat , neli podobro nekoj da dobie ban otkolku @џимеј da ja zakluci temata pak.

Ne mozemo svi sve znati, a ponekad i nemamo vremena pogotovu kada smo u ozbijlnim godinama. Osnovna kultura je coveku se zahvaliti kada ti pomogne, a najzalosnije je sto su se kod nas izgubile reci tipa, hvala, izvolite i molim.
Na jednom drugom forumu se bavim obradom stripa, i potrebni su sati i sati rada i nikada nijednom clanu nisam rekao, uzmi pa sam radi, nauci i tome slicno, vec kada zavrsimo sa radom nesebicno podelimo to sa drugim clanovima. Uostalom tako funkcionise ceo net.
A international jeste car i to mega car jer takvi ljudi cine ovaj svet boljim mestom, kada nesto podelis sa nekim drugim ucino si da se dva coveka raduju, i taj koji je podelio i taj koji je dobio poklon. Tako da ne zamerite nama neukima sto kulturno zamolimo za listu i sto se nakon toga zahvalimo kada istu dobijemo.

Jel ti stvarno mislis da si nesto bolje od mene, zato sto znas skenirati liste. Pa prijatelju ja sam po forumima i sajtovima vjerojatno koliko ti imas godina. I za mene si gotov. Tebi najbolje da se ne javljas, jer vidi si da si pun samog sebe.
Samo vjerojatno to nisi ni znao, pa ti zato ja to kazem. Takvih kao ti vjerojatno ovom forumu ne trebaju. Sijes samo nemir.

Ti mi to pišeš član od ponedeljka,ja bi se sramio napisati takvo nešto,pa ja sam bio član na sf šest godina,suspendirali su me zbog istine,a,pošto si ti dugotrajni forumaš Kajgane,od kuda ti znaš da ja samo sijem nemir....?to govori ono što sam ja prije napisao,bjiedni politroni.....

Би ги замолил сите членови, караниците да си ги решаваат по пораки или скупе. Не е добро да се затвара темата, за некој членови да си ги лечат фрустрациите во темата.

evo nasao sam opciju .nisam je prije vidio ,super obrisati clanstvo ,super imate pozdrav od mene ostavljam vas sa ovim strucnjacima od njih mozete samo dobiti glavobolju ,vratite se staroj kajgani prije mene , ja sam dokazao neke stvari ako je pojedinac jak ,ne moze mu iko nista ,bye

Samo vjerojatno to nisi ni znao, pa ti zato ja to kazem. Takvih kao ti vjerojatno ovom forumu ne trebaju. Sijes samo nemir.

Ti mi to pišeš član od ponedeljka,ja bi se sramio napisati takvo nešto,pa ja sam bio član na sf šest godina,suspendirali su me zbog istine,a,pošto si ti dugotrajni forumaš Kajgane,od kuda ti znaš da ja samo sijem nemir....?to govori ono što sam ja prije napisao,bjiedni politroni.....
I nagradata za najnov provokator odiii kaj..... zok2009. Cestitam.[DOUBLEPOST=1488406410][/DOUBLEPOST]
Би ги замолил сите членови, караниците да си ги решаваат по пораки или скупе. Не е добро да се затвара темата, за некој членови да си ги лечат фрустрациите во темата.
Pa ovoj zok i bese praten da isprovocira zatvoranje.

internotianol,čitali smo prepiske,između tebe i SF ljudi....pa što se ne oračunaš,preko bilo čega,a ne foruma....i opet su se ljudi klanjali,pazi sada SVIMA KOJIMA SI POSLAO LISTE,NEKA SE JAVE ONI KOJIMA RADI TVOJA LISTA,BAR TRI MJESECA....HVALA...umjesto da nešto naučiš ljude,ti samo,biti će...oni cvile,nedostupan na pm,ne odgovaraš.....vrati se malo unazad,ili želiš da te podsjetim....i oprt naglašavam,nemam ništa protiv tebe...dapače....

Вчера ми стигна џримбоксот дм520хд, но бидејки сме шкарт држава си платив 50евра царина. Бомбона изведено све на него. DVB-S/T-T2 све работи бомбона. За 200е вреди да се земе какви андроид боксови какви бакрачи.

Немам време да ви враќам на пораки, ниту да ви ги решавам пријавите. Може да полемизирате до утре и ако видам некоја пријава, пак да ја затворам темата.

Еве гледам сте продолжиле со истото. Сте помислиле дека не ни заслужувате да има тема како оваа? Од вас зависи. Јас колку можев - толку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom