Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
evo ja se klanjam...:cuc:...i još....:oleee:.:cuc:pa dobiješ :kuracc:....[DOUBLEPOST=1488402590][/DOUBLEPOST]-D3n1s-pozdrav za tebe....

Pozdrav zok. :)

D3n1se dijamantu naš.;);););)

To je Džeko! :D

Pozdrav
Mozeli se doci do stabilne francuske liste,ima ih dosta i lako naci ali sve prekidaju negledljivo.

Envoyé de mon X15 en utilisant Tapatalk

Imaš i ovdje prilično stabilne kanale:

Код:
http://www.stream4free.top/tv-live-france

Otvoriš neki u browseru, pritisneš CTRL+U, CTRL+F, upišeš m3u8, kopiraš cijeli link i dodaš u m3u listu ovako:

Код:
#EXTM3U
#EXTINF:0,Stream4Free
#EXTVLCOPT:http-user-agent=cgmne
http://163.172.41.213:8080/1265e130b9923c88cd4c439956daaf1ae5de3c1769f185f2facc4f70b0d276e1/hls/cstar.m3u8

stream4free.png

Probaj wmsDeAuth by losmij:

Код:
http://www.mediafire.com/file/jpxl8wbsik5ixi8/wmsDeAuth_by_losmij.rar

Pokreneš, otvoriš VLC, CTRL+N, paste, obrišeš:

/wmsDeAuth_by_losmij/playlist

iz ReadMe.txt ubaciš:

/latvdefrance_by_losmij/playlist

i otvorit će ti listu.

A za madjarske je li moze ?

/latvhungary_by_losmij/playlist :)

A za madjarske je li moze ?

/latvhungary_by_losmij/playlist :)

Ne može, taj link ne postoji, sve zavisi šta losmij ubaci. :)

Ako imaš neku stranicu koja ima Mađarske kanale nebitno da li ima limit za gledanje ili šta već slobodno pošalji na mail pa ćemo pogledat. Sve što trenutno ima je u ReadMe.txt

Eto International nemogu ljudi bez tebe navukli se na tebe i sta ces jednostavno im moras priteci u pomoc ipak je jednostavnije dobiti listu nego ju sam naci tako da ti odradujes dobar posao za one koji se nikako ne snalaze ili su gotovani ili ono trece mozda vole gledati ali ih skeniranje i pronalazak listi uopce nezanima i to je onda uredu.
Da nema tebe mnogi bi bili zedni gledanja omiljenog im sporta.
Jesi zeznuo neke stvari ali necemo gledati u proslost idemo svi zajedno u bolju nam buducnost.
Evo ja mijenjam neke dvije sportske za jednu domacu ali da nije bas javna. Hvala i pozz naravno na pp imam ih ok tridesetak

i zato,klanjajte se,ali ne javno,naravno,jer vas blokaju...pa cvilite po forumu....i nemojte više zajebavati,dopustilii su nova registriranja,ali vidim da su svi novoregistrirani znaju o čemu se radi,nemojte praviti probleme sebi i adminu....poštijte ovaj forum,jedino,ako ste politroni drugih foruma....jer ovakvog nigdje nema,s tolikom tolerancijom.....:oeoeoe:

international ako sam pun ko brod,ali mislim da mi ti nisi poslao ni jednu listu ni skener...a,tu se hvale kako ti šalješ skenere,liste....to smo zaključili da si ti car....jbga,nemam ništa protiv tebe,već,protiv ovih....koji daj mi listu,ti si frend,ti si car,ti si kralj...moje liste rade,još malo,pa godinu dana....jer,nadam se da ti znaš,o čemu pišem....usmjeri na server,koji te jebe.....
sve ok ,samo me se prodji , ,

international ako sam pun ko brod,ali mislim da mi ti nisi poslao ni jednu listu ni skener...a,tu se hvale kako ti šalješ skenere,liste....to smo zaključili da si ti car....jbga,nemam ništa protiv tebe,već,protiv ovih....koji daj mi listu,ti si frend,ti si car,ti si kralj...moje liste rade,još malo,pa godinu dana....jer,nadam se da ti znaš,o čemu pišem....usmjeri na server,koji te jebe.....
Kakvo ti to misljenje imas o meni? To zato sto zamolim prijatelja sa istog foruma da mi pokloni listu da i ja nesto mogu gledati. I covjek bez pogovora mi pokloni nesto sto je njegovo. Mislis da nije normalno takvom prijatelju se zahvaliti? Ne klanjati, vec zahvaliti.
I zasto on ne bi za mene bio car, kralj, nadcovjek ili pravi covjek. Svi mi imamo pravo na svoje misljenje prema drugima,
A znas koje je moje misljenje: ljudi koji su spremni nesto podijeliti sa drugima su pravi ljudi.
I zato sam se sinoc javno zahvalio internationalu.
A ti cuvaj svoje liste, ali molim te da vise ne govoris da imas nesto protiv nekoga, jer to nije lijepo a ni dobro.

Eto International nemogu ljudi bez tebe navukli se na tebe i sta ces jednostavno im moras priteci u pomoc ipak je jednostavnije dobiti listu nego ju sam naci tako da ti odradujes dobar posao za one koji se nikako ne snalaze ili su gotovani ili ono trece mozda vole gledati ali ih skeniranje i pronalazak listi uopce nezanima i to je onda uredu.
Da nema tebe mnogi bi bili zedni gledanja omiljenog im sporta.
Jesi zeznuo neke stvari ali necemo gledati u proslost idemo svi zajedno u bolju nam buducnost.
Evo ja mijenjam neke dvije sportske za jednu domacu ali da nije bas javna. Hvala i pozz naravno na pp imam ih ok tridesetak
navukli ili ne ,pomognem koliko mogu ,bez obzira ,na sve ,
mozete da me ne volite ,ali da me ignorisete ,ne mozete ,i hvala svima na tolikoj paznji ,sta reci
72295581dcd1.gif
[DOUBLEPOST=1488404911][/DOUBLEPOST]
Kakvo ti to misljenje imas o meni? To zato sto zamolim prijatelja sa istog foruma da mi pokloni listu da i ja nesto mogu gledati. I covjek bez pogovora mi pokloni nesto sto je njegovo. Mislis da nije normalno takvom prijatelju se zahvaliti? Ne klanjati, vec zahvaliti.
I zasto on ne bi za mene bio car, kralj, nadcovjek ili pravi covjek. Svi mi imamo pravo na svoje misljenje prema drugima,
A znas koje je moje misljenje: ljudi koji su spremni nesto podijeliti sa drugima su pravi ljudi.
I zato sam se sinoc javno zahvalio internationalu.
A ti cuvaj svoje liste, ali molim te da vise ne govoris da imas nesto protiv nekoga, jer to nije lijepo a ni dobro.
pusti ,neobracaj paznju sve su to strucnjaci
sta cemi ovolike liste ako necu podijeliti ,
tu ima lkjudi ,pezionera ,ljudi koji nisu vicni da traze i mnogi drugi ,koji su zadovoljni sa listom ,i netraze previse ,sta da mu dam scaner pa da scanira satima i nadje listu koju ima pola neta ,hehehe ,zato su vam i dali scanere ,prevazidjena stvar , ko jos scanira,malo citajte izmedju redova sto je sve ovo ,islo kako je islo

eto ,konačno da vide ljudi,čak te nisam ni uvrjedio,i odmah me se prodji....zašto....trebam se nakloniti prije nego završim pisanje....ja samo čitam i pratim forum,klanja se i cvili za jednu listu,rekao sam svakom nadobudnom....ako tvoja lista radi pet dana,ja ti šaljem listu,koja radi najmanje dva mjeseca....i čemu ljutnja....pa,nije to ona fora,nismo svi sisali veslo,netko je pojeo i čamac....shvati nema ništa protiv tebe,ali nauču ljude kako se hvata "riba",a ne kako ju jesti,to je najlakše.....

sad da tu slozim kafic ,bosnu iptv solution itd sve panele pa da im vidite beckup ,sve bi vam bilo jasno ,sve ista , grupa razmjena razmjena ,nema kraja

e kada te podržava ovakav član foruma...
dragi07
nemam više riječi,mislio sam da slika govori više od riječei,al je izgleda obratno....

eto ,konačno da vide ljudi,čak te nisam ni uvrjedio,i odmah me se prodji....zašto....trebam se nakloniti prije nego završim pisanje....ja samo čitam i pratim forum,klanja se i cvili za jednu listu,rekao sam svakom nadobudnom....ako tvoja lista radi pet dana,ja ti šaljem listu,koja radi najmanje dva mjeseca....i čemu ljutnja....pa,nije to ona fora,nismo svi sisali veslo,netko je pojeo i čamac....shvati nema ništa protiv tebe,ali nauču ljude kako se hvata "riba",a ne kako ju jesti,to je najlakše.....
stobom se necu svadjatii pisi sta hoces ides na ignore prica zavrsena

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom