Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Абе чим видам дека некој пријавил мислење, не се замарам одма да средам, како што ви правев порано.

Затоа што не вреди човек да ви ги средува лајната.

Кога ќе можам, ќе видам кој што пријавил и што треба да се избрише и после ќе ја отворам темата. Кога е тоа, не можам да ви кажам точно затоа што многу ве разгалив. Искрено веќе не ми е гајле.

Prsh Dani!
Nga je?

moze prevod za ova??

Čekaj malo, kad su vas provocirali kiler i oni ostali pa ste objavljivali liste to je ok? Imali ste razlog da dokažete da i vi imate to što on uništava? Sjećaš li se koliko puta si postavio po 100, 200, 300 listi u jednom postu? Koliko si puta postavio source m3u8, rtmp? Imam sve tvoje postove uslikane i piše datum, i pogodi? Skoro svi su stariji od objave mog "skenera". Ja bolesnik? Zbog čega? Zbog toga što sam rekao istinu? Što je ova cura rekla istinu? Niko tebi ne osporava ovo što daješ liste, budi ti kralj, nikom to ne smeta al' što ljudi moraju da mole? Zašto ne bi naučili pa da sami sebi nađu liste? Recimo (mada ti ćeš reći neću ja na vašu žalost nikad otići, znam te) al' recimo da odeš, šta će ovi kad im stanu liste? Da mole a da im se ignorišu postovi? Koliko ste postova ignorisali kad je neko tražio da nauči kako da skenira?

Pozdrav za bobanku i saskon, ljude koji su godinama održavali ovu temu. :)
niko nemora da moli cudo da iko trazi liste vise ,jer ste ih dobro naucili da isuluju servere ,hehehe ,

Pozdrav
Mozeli se doci do stabilne francuske liste,ima ih dosta i lako naci ali sve prekidaju negledljivo.

Envoyé de mon X15 en utilisant Tapatalk

internotional...mislim da imaš pm....a,sada nastavite srati,prepucavati se....pogotovo ovi,koji su prije par dana regani....poštivajte kuću u koju ste došli,ako ne...ima za vas susjednih foruma,ali vas brzo odjebu,onda dođete pokazivati demokraciju.....jadno....

nternational,evo i ja bi te zamolio jednu ex-yu(obavezno mk,hbo.i djecij kanala)stabilnu i da dugo,dugo traje zahvaljujemo i pozdrav☺

Pozdrav
Mozeli se doci do stabilne francuske liste,ima ih dosta i lako naci ali sve prekidaju negledljivo.

Envoyé de mon X15 en utilisant Tapatalk

Probaj wmsDeAuth by losmij:

Код:
http://www.mediafire.com/file/jpxl8wbsik5ixi8/wmsDeAuth_by_losmij.rar

Pokreneš, otvoriš VLC, CTRL+N, paste, obrišeš:

/wmsDeAuth_by_losmij/playlist

iz ReadMe.txt ubaciš:

/latvdefrance_by_losmij/playlist

i otvorit će ti listu.

wms.png

evo ja se klanjam...:cuc:...i još....:oleee:.:cuc:pa dobiješ :kuracc:....[DOUBLEPOST=1488402590][/DOUBLEPOST]-D3n1s-pozdrav za tebe....
pun si ko brod ,[DOUBLEPOST=1488402824][/DOUBLEPOST]
i konačno,ako je ovaj forum,zbog internationala,onda neka on otvori svoj forum,pa svi kod njega...jer je glupo čitati,hvala,ti si car,ti si kralj...:cuc:,ako je forum za klanjanje....onda ste svi retardirani....ili pametni....
sta se uzbudjujes otvori sef i podijeli liste ,

D3n1se dijamantu naš.;);););)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom