- Член од
- 11 ноември 2016
- Мислења
- 110
- Поени од реакции
- 70
nekoj vikat moze nekoj vikat nemoze a tie sto vikat deka moze ne pratile nesto kako dokaz deka moze........sega moze ili nemoze iptv na dm500s denes e sv trifun sreken praznik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nekoj vikat moze nekoj vikat nemoze a tie sto vikat deka moze ne pratile nesto kako dokaz deka moze........sega moze ili nemoze iptv na dm500s denes e sv trifun sreken praznik.
Dodas jos 50 evra i mozes kupit Drimbox 900 Ultra HD i miran si gooodinama.A mozes i Dreambox 520 ili 525 krecu se od 120 do 160 evra sa tri tuneraMozelo preku vlc preku kompjuter, no nisto od toa-planiram da zemam nekoj dreambox za brzo vreme vasa preporaka do 250eura.
E baš sam se nasmijao kad sam pogledao tvoje poruke, sve počinju istoMoze li neko sportsku listu na pm molim vas,nogomet veceras odlican garantiran plizz
Moze[DOUBLEPOST=1487103300][/DOUBLEPOST]da se kladime?
kod nas se slavi sv.trifun i se pije vinoJa mislio da nema nikog da ste supruge na veceru pozvali danas valentinovo a ono zivo ko nikad
svasta heheeh.Svim curama cestim valentinovo ako ih ima ovdje.
eve posluzi se tu tesko da ima neko listu za tebeevo jos jedan put pitam: ko ima listu za mene? ja nemam nista vise
sve isteklo
http://damir-iptv.blogspot.mk/
Imas i ovaj OCTAGON SF4008 4K UHD (DVB-S2X) znam da ti nije poznat ali mogucnosti su mu velike,isto moze Enigam 2, Iptv, i momentalno jedini resiver sa podrskom na dvb-s2x standard koi je vec u upotrebi,Moze isto i multistrim sa satelita,znaci da od ovoga svega momentalno retko koi resiver moze Drimbox nemoze momentalno ni jedno.Razgledaj dobro i prouci neke stvari.ha ha taj sam i merkao ovih dana-Drimbox 900 Ultra HD znaci toj e najdobar izbor.
kakav salezi neznam o cemu ti pricas nemam ja taj skener upsetEte gledas vrska nemas ne se ni zablagodari na salezli, i na drugite tuku na drugi koj ne mrdnale so prst za skenerot. Svasta
Deckovo me zamoli nešto e sega dali go utnal passwordot ili drugo e nešto. Ako moze nekoj da proveri bi mu bil blagodaren.
Код:Pozdrav evo druze ja resio tebe da zamolim za malu pomoc. Naime ja znam da si ti clan na kajgana forum i ja sam isto samo mi je tamo nik iptv71 e sad od kad su " popravili" sajt ja ne mogu da se prijavim???Obicno sam se prijavljivao pteko twitter-a ali od kad su popravili evo vec 8 dana ja ne mogu da se prijavim javlja server error probao da resetujem pasword 4 puta oni kao poslali email za reset ali meni nista ne stize? Pa posto znam da si clan NAJLEPSE te molim da moderatore na KF pitas u cemu je rec, banovan nisam ,nisam cak nikad ni opomenut ali ja ne mogu da se prijavim!?Unapred hvala!
eve posluzi se tu tesko da ima neko listu za tebe
Код:http://damir-iptv.blogspot.mk/