- Член од
- 11 ноември 2016
- Мислења
- 110
- Поени од реакции
- 70
nekoj vikat moze nekoj vikat nemoze a tie sto vikat deka moze ne pratile nesto kako dokaz deka moze........sega moze ili nemoze iptv na dm500s denes e sv trifun sreken praznik.
nekoj vikat moze nekoj vikat nemoze a tie sto vikat deka moze ne pratile nesto kako dokaz deka moze........sega moze ili nemoze iptv na dm500s denes e sv trifun sreken praznik.
Dodas jos 50 evra i mozes kupit Drimbox 900 Ultra HD i miran si gooodinama.A mozes i Dreambox 520 ili 525 krecu se od 120 do 160 evra sa tri tuneraMozelo preku vlc preku kompjuter, no nisto od toa-planiram da zemam nekoj dreambox za brzo vreme vasa preporaka do 250eura.
E baš sam se nasmijao kad sam pogledao tvoje poruke, sve počinju istoMoze li neko sportsku listu na pm molim vas,nogomet veceras odlican garantiran plizz
Moze[DOUBLEPOST=1487103300][/DOUBLEPOST]da se kladime?
kod nas se slavi sv.trifun i se pije vinoJa mislio da nema nikog da ste supruge na veceru pozvali danas valentinovo a ono zivo ko nikad
svasta heheeh.Svim curama cestim valentinovo ako ih ima ovdje.
eve posluzi se tu tesko da ima neko listu za tebeevo jos jedan put pitam: ko ima listu za mene? ja nemam nista vise
sve isteklo
http://damir-iptv.blogspot.mk/
Imas i ovaj OCTAGON SF4008 4K UHD (DVB-S2X) znam da ti nije poznat ali mogucnosti su mu velike,isto moze Enigam 2, Iptv, i momentalno jedini resiver sa podrskom na dvb-s2x standard koi je vec u upotrebi,Moze isto i multistrim sa satelita,znaci da od ovoga svega momentalno retko koi resiver moze Drimbox nemoze momentalno ni jedno.Razgledaj dobro i prouci neke stvari.ha ha taj sam i merkao ovih dana-Drimbox 900 Ultra HD znaci toj e najdobar izbor.
kakav salezi neznam o cemu ti pricas nemam ja taj skener upsetEte gledas vrska nemas ne se ni zablagodari na salezli, i na drugite tuku na drugi koj ne mrdnale so prst za skenerot. Svasta
Deckovo me zamoli nešto e sega dali go utnal passwordot ili drugo e nešto. Ako moze nekoj da proveri bi mu bil blagodaren.
Код:Pozdrav evo druze ja resio tebe da zamolim za malu pomoc. Naime ja znam da si ti clan na kajgana forum i ja sam isto samo mi je tamo nik iptv71 e sad od kad su " popravili" sajt ja ne mogu da se prijavim???Obicno sam se prijavljivao pteko twitter-a ali od kad su popravili evo vec 8 dana ja ne mogu da se prijavim javlja server error probao da resetujem pasword 4 puta oni kao poslali email za reset ali meni nista ne stize? Pa posto znam da si clan NAJLEPSE te molim da moderatore na KF pitas u cemu je rec, banovan nisam ,nisam cak nikad ni opomenut ali ja ne mogu da se prijavim!?Unapred hvala!
hvala ti ali ja trazim one malo bolje liste koje mogu gledat malo duzeeve posluzi se tu tesko da ima neko listu za tebe
Код:http://damir-iptv.blogspot.mk/