Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pronacices ga ti sigurno (uvidevsi koliko si uporan) ! :)
I sam znas, da ako ti kazem odakle je, da ga onda (verovatno, jer ja stvarno ne razumem gde to "upadnem") ni ja necu gledati ! ;)
da istina je 5 takvih servera na jednom su cak 6 stalkera ,i sve radi bez greske ,[DOUBLEPOST=1486149950][/DOUBLEPOST]
А што се не суздржите коментара о другим форумима и људима који су тамо. Појединци знам да не могу јер им је то болна рана али ви остали можете. Ја кад сам овде никад нисам писао о комшијама ни добро ни лоше. Исто тако ни на често спомињаном форуму никад нисам писао о Кајгани и нисам одобравао никакво пљување. Форум није радио 5-6 дана а први постови су били препричавање (читај пљување) шта комшије раде.
niko tebe nije spominjao ,zamisli sad da je tvoj forum dole i ti odes na neki drugi forum ,i neko kaze bas super sto je dole i ti das like ,jeli to ok ili nije eto reci sam

Ke vidime na koj mu znaci forumot na koj ne samo poleka. Neznam zasto moderatorot dozvoluva od ist server da se objavuva po 30listi.Sepak nekoj gi plaka tie listi a nekoj gi objavuva javno i nemoze da si gledaat nešto sto go platile

Pozdrav za moje drugare Internationala i Tissot75 iz VIP PREMIJUM 2017:):oeoeoe:
Care ;) bio i osto[DOUBLEPOST=1486150287][/DOUBLEPOST] [DOUBLEPOST=1486150402][/DOUBLEPOST] [DOUBLEPOST=1486150605][/DOUBLEPOST]

Последно уредено од модератор:
Код:
http://iptvdostugas.selfip.com:8000/get.php?username=PauloTeixeira&password=4ZI2mQMLpU&type=m3u

Pronacices ga ti sigurno (uvidevsi koliko si uporan) ! :)
I sam znas, da ako ti kazem odakle je, da ga onda (verovatno, jer ja stvarno ne razumem gde to "upadnem") ni ja necu gledati ! ;)
Velis dobra C linija je ko mlada od 25 godina ni da stuca ni da se buni:D i jos otvara sve

C: 213.136.77.110 12039 sk41 9952
ima i domacih:oeoeoe:

Последно уредено:
Velis dobra C linija je ko mlada od 25 godina ni da stuca ni da se buni:D i jos otvara sve
C: 31.170.110.65 6889 sk41 9952
C: 213.136.77.110 12039 sk41 9952
ima i domacih:oeoeoe:
Sta da ti kaze matorac, koji je mlad u srcu i dusi, a da ne bude pogresno protumacen ?! :D
Samo ovo - menjam matoru listu za 2 sveze c linije ! :P

која е целта,објавуваќи вака јавно многу добри листи?
да се сруши серверот ,или да гледаат сите?
никој нема да гледа затоа што вака јавно не траат ни еден ден,
@internacional раздаде на порака на секого по една листа,и траеја повеќе од месец и сите задоволни,ако повеќето плукаа по него.
ако навистина скате да му дадете на некој добра листа ,дадете му ја во порака ,или некој друг начин,
ова не е повеќе форум ,тема за учење,или помагање ,а само за ривалство.
некои членови,нема да ги именувам,овдека се ку*чат ,а на друг форум лижат,...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom