Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Stvarno ne mogu povjerovat lajka sto kajgana ne radi da ne povjerujes kakvih ljudi ima ali zapamtite
od kajjane cemo napravit brend vidjet cete
Pa vec jest nema ga da nedolazi ili se nepokusaje prijavit na kajganu samo sto izgleda nikom nije u interesu da zastiti malo sve na kajgani ali meni forum No.1 u regionu ....

Код:
http://93.190.143.200:15000/get.php?username=iqtbozef&password=10e8fBYwy1&type=m3u

Opet mi ne verujes ! ;)
Evo jedno pitanje i za strucnjake !
Koji li su, i kakvi su to serveri, (ja ih zovem univerzalni)
sa kojih se mogu gledati vise razlicitih lista (drimova) iz raznih drzava ?! :confused:[DOUBLEPOST=1486144830][/DOUBLEPOST]
Ne, nisam, moracu pogledati !
Ne, nisam rekao da ti ne verujem (iako zvuci tako). Davno je proslo vreme kad nisam verovao. Sad sam, valjda, dovoljno iskusan da mogu da ti verujem. Nego te pitam odakle je taj server, da ga nadjem i ja, pa da gledamo zajedno :D :D

Stvarno ne mogu povjerovat lajka sto kajgana ne radi da ne povjerujes kakvih ljudi ima ali zapamtite
od kajjane cemo napravit brend vidjet cete
More more ne znae kirilica a doaga na makedonski forum druzi prevajanje, ova koj go objavi od vas patat site clenovi se zatvara forumot za vie da lecite frustracii.Trpat site clenovi.Lajkot e za toa sto clenot prasa sto e so forumot. I pak profolzuvas isto pisuva vo pravilata site linkovi sto vodat nadvor od forumot treba da se kodiraat. Da ne neznas i ti kirilica.

Attachments

• _20170203_200544.JPG
    _20170203_200544.JPG
    112,7 KB · Прегледи: 51
Последно уредено:
Pa vec jest nema ga da nedolazi ili se nepokusaje prijavit na kajganu samo sto izgleda nikom nije u interesu da zastiti malo sve na kajgani ali meni forum No.1 u regionu ....

Tocno taka,eve samo denes ima nad 100 posta na ovaa tema ,kako site da cekaa da bide dostapna kajgana pa da pocnat da pisuvaat tuka. Malku zivna SF odkako bese down kajgana ama ni nalik ovaka aktivna kako sto e kajgana.
Makedonija odsekogas zraci so prijatelski odsjaj. Samo neka ima pomalku kavgi a poveke druzenje i sekako listi za onie koi ne se snaodjaat najdobro so skenerite

Ne, nisam rekao da ti ne verujem (iako zvuci tako). Davno je proslo vreme kad nisam verovao. Sad sam, valjda, dovoljno iskusan da mogu da ti verujem. Nego te pitam odakle je taj server, da ga nadjem i ja, pa da gledamo zajedno :D :D
Pronacices ga ti sigurno (uvidevsi koliko si uporan) ! :)
I sam znas, da ako ti kazem odakle je, da ga onda (verovatno, jer ja stvarno ne razumem gde to "upadnem") ni ja necu gledati ! ;)

Naravno drug da je kajgana najbolja na daleko ovdje na stotine listi podijelilo u kratkom vremenu izgleda se nekome nije to dopalo:):oeoeoe:

А што се не суздржите коментара о другим форумима и људима који су тамо. Појединци знам да не могу јер им је то болна рана али ви остали можете. Ја кад сам овде никад нисам писао о комшијама ни добро ни лоше. Исто тако ни на често спомињаном форуму никад нисам писао о Кајгани и нисам одобравао никакво пљување. Форум није радио 5-6 дана а први постови су били препричавање (читај пљување) шта комшије раде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom