Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa vec jest nema ga da nedolazi ili se nepokusaje prijavit na kajganu samo sto izgleda nikom nije u interesu da zastiti malo sve na kajgani ali meni forum No.1 u regionu ....Stvarno ne mogu povjerovat lajka sto kajgana ne radi da ne povjerujes kakvih ljudi ima ali zapamtite
od kajjane cemo napravit brend vidjet cete
Ne, nisam rekao da ti ne verujem (iako zvuci tako). Davno je proslo vreme kad nisam verovao. Sad sam, valjda, dovoljno iskusan da mogu da ti verujem. Nego te pitam odakle je taj server, da ga nadjem i ja, pa da gledamo zajednoOpet mi ne verujes !
Evo jedno pitanje i za strucnjake !
Koji li su, i kakvi su to serveri, (ja ih zovem univerzalni)
sa kojih se mogu gledati vise razlicitih lista (drimova) iz raznih drzava ?![DOUBLEPOST=1486144830][/DOUBLEPOST]
Ne, nisam, moracu pogledati !
More more ne znae kirilica a doaga na makedonski forum druzi prevajanje, ova koj go objavi od vas patat site clenovi se zatvara forumot za vie da lecite frustracii.Trpat site clenovi.Lajkot e za toa sto clenot prasa sto e so forumot. I pak profolzuvas isto pisuva vo pravilata site linkovi sto vodat nadvor od forumot treba da se kodiraat. Da ne neznas i ti kirilica.Stvarno ne mogu povjerovat lajka sto kajgana ne radi da ne povjerujes kakvih ljudi ima ali zapamtite
od kajjane cemo napravit brend vidjet cete
Pa vec jest nema ga da nedolazi ili se nepokusaje prijavit na kajganu samo sto izgleda nikom nije u interesu da zastiti malo sve na kajgani ali meni forum No.1 u regionu ....
Pronacices ga ti sigurno (uvidevsi koliko si uporan) !Ne, nisam rekao da ti ne verujem (iako zvuci tako). Davno je proslo vreme kad nisam verovao. Sad sam, valjda, dovoljno iskusan da mogu da ti verujem. Nego te pitam odakle je taj server, da ga nadjem i ja, pa da gledamo zajedno![]()
![]()
Naravno drug da je kajgana najbolja na daleko ovdje na stotine listi podijelilo u kratkom vremenu izgleda se nekome nije to dopaloPa vec jest nema ga da nedolazi ili se nepokusaje prijavit na kajganu samo sto izgleda nikom nije u interesu da zastiti malo sve na kajgani ali meni forum No.1 u regionu ....
NedajNaravno drug da je kajgana najbolja na daleko ovdje na stotine listi podijelilo u kratkom vremenu izgleda se nekome nije to dopalo![]()