saskon
☺
- Член од
- 22 август 2008
- Мислења
- 2.231
- Поени од реакции
- 5.465
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne znam sta je bolki zapakovao, ako je nesto moje onda je vjerovatno ovosto e ova ?[DOUBLEPOST=1485206548][/DOUBLEPOST]
sto e ova ?
Ma kaskas godinu iza mene stalno da ti bude jasno i kaskaces cijeli zivot sta se tice iptvStrahujete da ce nesto da stane. LOL
Vjerovatno ste culi za onu:
Um caruje snaga klade valja.
Ovo vase skeniranje je na princip brute-force ( bukvalan prevod bi bio sirova-sila ).
Ovi kod kojih um ne caruje valjaju klade, neki su toliko valjali da se umorili pa kupili i traktor za to.
Ovaj nacin "pronalaska" (kradje) listi na principu brute-force skenera "dobar" je jer posaljete mozak na pasu, al na toj livadi pase jos 100 drugih ovaca a i ovnova ali i po koja crna ovca
Sta cete vi da budete zavisi koga slusate da li ovna sa traktorom ili cete da ukljucite svoj mozak.
Nista nece da stane, lista ce da bude samo vise iz dana u dan.
Jedino ovi sto voze stare traktore boje sa da ih novija generacija ne pretekne jer im se vise ne da skenirati. Sjeli na mjenjac pa saltaju brzine pa sami sebe zadovoljavaju i sami sebi dovoljni.
To je vec propaganda za ove sto tek pocinju, pa ko vama moze da kaze sta smijete a sta ne, pogotovo ako oni to isto rade.
Код:http://two-brothers.dyndns.tv:8000/get.php?username=15idriz2&password=15idriz2&type=m3u[\code]
sto e ova ?[DOUBLEPOST=1485206548][/DOUBLEPOST]
sto e ova ?
Okrecemo novu stranicu u zivotuOvo je bas super doslo vrijeme da se razabere i taj famozni Mac a poslije ko zna imat ce sta gledat , ti Duski1966 a i Torrente eto vi necete imat hajde bolan posaljite mi po jednu listu![]()
Pa pokazuje ako skeniras art listu inace je cistpomoc drugovi
hoceli neko reci jel u pitanju neki virus u denisov scener jer mi antivurus poznaje kao trojan virus
Interesantno meni netrazi password
E svaka cast ovo ti je najbolji post morao sam da se nasmijem na ovo " prosto me strah da ukljucim tv i vidim da li rade " Vidim zakuhalo se ovdje po pitanju skeniranja, listi itd.koliko je liste potrebno ljudima da bi bili zadovoljni?meni rade i ex yu i turska lista koje sam dobila od intrenatiinala i dsukija medjutim sada sa ovim novim hakerima prosto me strah da ukljucim tv i vidim da li rade.
Од таа страна и комбо да симнеш, ке се заебеш гарант. Што не го симна од медиафире, си работи супер скенерот. Работи и со поголеми комба до 2мб.Такви страници обично се прават за пишинг и привлекување на наивни жртви кој како сака.http://macscannerbyrevolution.blogspot.hr/2017/01/mac-address-generator-by-d3n1s.html
samo sto sam je skinuo,odavde . jel sa rar .? da tako nisam dowlindirao na komp.zato sam pitao jel sigurno / magdalena[DOUBLEPOST=1485186200][/DOUBLEPOST]http://macscannerbyrevolution.blogspot.hr/2017/01/mac-address-generator-by-d3n1s.html
samo sto sam je skinuo,odavde . jel sa rar .? da tako nisam dowlindirao na komp.zato sam pitao jel sigurno / magdalena
kod mene je 360 total securiti antivirus.
evo cika boze ,welcom back to iptv hellE svaka cast ovo ti je najbolji post morao sam da se nasmijem na ovo " prosto me strah da ukljucim tv i vidim da li rade " Vidim zakuhalo se ovdje po pitanju skeniranja, listi itd.