Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
jebo liste ,samo skenirajte ,hvala bogu ,da se nemucim vise ,salje na pm ,ovako svako sebi nek nadje sta mu treba poenta i jes u tome jer da budemo iskreni ovo nema veze sa listama ,nego je ovo hobi isto droga ,jedna vrsta manije ,daj da sam vucem da imam sto vise ,isto znacke ,ja i mnogi drugi imamo listi neznam ni sam koliko neznam kad sam zadnji put sta odgledao ko covjek ,ako hocu novi film odem na zmovie .com odgledam ga jednom ,a ne ko da sam debil ko na art ili narodnoj isti film 100 puta , a resrtimeri ,bolje da ostave sebi dobre zalihe novaca ,za advokate jednog dana kad im murija pokuca na vrata ,sta god radili skanirali hackovali sve dok neuzimate lovu ,ste ok i mozete mirno spavati ,ako niste znali ,na goglu ima ,jedan web sijte samo ukucate server ,i oni ga stave po monitoring ,to traje mozda jednu sedmicu jedan mjesec
sve nadju sve ,i sta se desava sa tim serverom samo zamislite ,i ovo gogle fazoni ,je jedan maleni sicusni dio pravih informacija sta se desava ispod ,takozvani deep weeb ili under weeb ,gdje postoji trilione tri .lione informacija ,malo to ptretrazite taj pojam i bice te sokirani ,za to vam treba toor broswer

Strahujete da ce nesto da stane. LOL
Vjerovatno ste culi za onu:
Um caruje snaga klade valja.
Ovo vase skeniranje je na princip brute-force ( bukvalan prevod bi bio sirova-sila ).
Ovi kod kojih um ne caruje valjaju klade, neki su toliko valjali da se umorili pa kupili i traktor za to.
Ovaj nacin "pronalaska" (kradje) listi na principu brute-force skenera "dobar" je jer posaljete mozak na pasu, al na toj livadi pase jos 100 drugih ovaca a i ovnova ali i po koja crna ovca :P
Sta cete vi da budete zavisi koga slusate da li ovna sa traktorom ili cete da ukljucite svoj mozak.
Nista nece da stane, lista ce da bude samo vise iz dana u dan.
Jedino ovi sto voze stare traktore boje sa da ih novija generacija ne pretekne jer im se vise ne da skenirati. Sjeli na mjenjac pa saltaju brzine pa sami sebe zadovoljavaju i sami sebi dovoljni.
To je vec propaganda za ove sto tek pocinju, pa ko vama moze da kaze sta smijete a sta ne, pogotovo ako oni to isto rade.
Код:
http://two-brothers.dyndns.tv:8000/get.php?username=15idriz2&password=15idriz2&type=m3u[\code]
Ma kaskas godinu iza mene stalno da ti bude jasno i kaskaces cijeli zivot sta se tice iptv

i jos nesto rekli smo da se necemo svadjati ,pozdrav za sve ,ali moram odgovoriti i vjerujte da je tako ,ali to da su ti scaneri nastali prvo na sf ,mozda u toj formi sto ste objavili ali taj nacin je nastao 2012 u maju tako nekako ,i usavrsen negdje oko sredine 2015 doveden totalno na drugi level ,bez vrijedanja ,a da objavim nemogu iz postovanja ljudima skojima je to nastalo ,bilo nas je u startu 4 ,i moram priznati ioako smo se razi;i da se nikad nije nigdje objavilo i da ih ovim putem pozdravim i zahvalim za to ,sto su to uradili iz postovanja prema znaju oni kome ,sad idemo svi dalje bez svadja vise ,dosta je bilo ,sto kaze denis isto meksiko nezna se vise ko je ko .

Последно уредено:
Za ljubitelje narodnjaka - na pp
86o61ty.png

koliko je liste potrebno ljudima da bi bili zadovoljni?meni rade i ex yu i turska lista koje sam dobila od intrenatiinala i dsukija medjutim sada sa ovim novim hakerima prosto me strah da ukljucim tv i vidim da li rade.
E svaka cast ovo ti je najbolji post morao sam da se nasmijem na ovo " prosto me strah da ukljucim tv i vidim da li rade " Vidim zakuhalo se ovdje po pitanju skeniranja, listi itd.

http://macscannerbyrevolution.blogspot.hr/2017/01/mac-address-generator-by-d3n1s.html

samo sto sam je skinuo,odavde . jel sa rar .? da tako nisam dowlindirao na komp.zato sam pitao jel sigurno / magdalena[DOUBLEPOST=1485186200][/DOUBLEPOST]http://macscannerbyrevolution.blogspot.hr/2017/01/mac-address-generator-by-d3n1s.html

samo sto sam je skinuo,odavde . jel sa rar .? da tako nisam dowlindirao na komp.zato sam pitao jel sigurno / magdalena
kod mene je 360 total securiti antivirus.
Од таа страна и комбо да симнеш, ке се заебеш гарант. Што не го симна од медиафире, си работи супер скенерот. Работи и со поголеми комба до 2мб.Такви страници обично се прават за пишинг и привлекување на наивни жртви кој како сака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom