Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Eto na sta se svodi tvoja debata koju si maloprije spominjao.
Svaku debatu kad nemas nista pametno da napises i kad nemas argumenata okrenes na besmislene odgovore.
Ti ja se nismo nikad svadali cak smo se i skypali neko vrijeme i tvoje skenere ne otvaram ehhhehhe tvoji grizu tak vele hehe.Neznam stvarno kakvi su tvoji tako nemam odgovor na to a i skeniranje je za mene zajebancija uvijek sam sve na zajebanciju pozitivnu okretao samo sto nekoji zajebanciju preozbiljno svacaju
ne odnosi se to na tebe ti si ok dok spavas hiihhii:pijanco:

се регистрирав, го симинјам фајлот во датотека иптв алатки и ми пишува do you want to replace combo tool......zip???
сум го имал симнато фајлот од порано...:tapp::pos::pos:
Ti prativ ona sto ti treba e world list updater od kombo so dve iminja ti pravi dva txt so po eden user

pancepaki, kade ima box za 1000 ili 1500 mkd? Ja znam deka samo vo Anhoch ima ama kostaat 2800 do 3200 mkd.
Јас лани го земав од анхоч 1600 само нема слот за мемориска, и немаше рут ме намучи додека му ставив рут. Коди работи бомбона на него Осијек буилд ке се утепаш од гледање филмови.

Јас лани го земав од анхоч 1600 само нема слот за мемориска, и немаше рут ме намучи додека му ставив рут. Коди работи бомбона на него Осијек буилд ке се утепаш од гледање филмови.

Sigurno je 1GB ram. Ovie novite se so 2GB ram.

Да 1гб е меморија дури и линк 2сд си работи исто како да имаш 2гб меморија. Се линкуваат апликациите. Овој го имам му правев и вентилаторче на узб за ладење, се става во него узбето од вентилаторот кога го гасиш се гаси и вентилаторот. Препорака за секој бокс за 100денари вреди да се направи ладење на истиот.Зошто ако немаш рут не ти работат Appmgr pro3, Titanium backup, Busy box,Gl to sd Quick boot, Sd Maid, its.Исто ти е и со мобилните на едното Сони м2 имам рут, на другото нема рут Е5 е, Сонито м2 работи подобро од Е5 иако е послаба конфигурација.Батеријата на м2 држи дупло повеќе од Е5.

Attachments

• _20170123_001601.JPG
    _20170123_001601.JPG
    56,9 KB · Прегледи: 26
Последно уредено:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stremio
И оваа апликација е добра за филмови и серии. Коди повеќе за мене е за гледање телевизија или опција ако не можеш да инсталираш друга апликација.
Stremio има доста поинтересен дизајн, но секако ствар на вкус е во прашање.

сето е излишно,зависи од моделот,јас имам m8 mini s II со 1 и со 2 Гб рам.и двата се со андроид 6.0. и работат одлично,но процесорот им е S905X и работат на 2.0 Mhz.
нема никакво кочење ни на иптв ни на коди.никаков рестарт,инаку за информација имам тестирано 10 различни модели на андроид тв бокс.
сепак би избрал со 2 гб рам,затоа што искористеноста на рамот на 2 гб е помалку од 50%,а на другиов со 1 гб е секогаш повеќе од 70%,ова е без ни една апликација,пуштена.
продавам со 2 гб модел,ако сака нека ме контактира некој,подесен е ,се со сите плагини за коди и по некоја листа,преку драјв)))))

https://www.youtube.com/watch?v=vzInBWP06qI

201607091559167499.jpg

Последно уредено:
Сепак Коди си е Коди остај таа работа јас 8-9 години ако не и повеќе го користам подобро од него нема, имаш одма превод, нормално треба да наштелуваш во него од кај да ти симиња превод. Имаш некој филм на цд бес превод го пушташ во Коди, и добиваш одма превод нормално ако го има на титлови или опенсуптитле, и милион други опции.

Заебете боксови мац листи скенери кажете што правиме со снегот, треба во кола да носиш лопата да не заглавиш по паркинзиве-а златно лето ни греење плаќаш и голи рипчиња на тон. Ха ха.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom