Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Gledajte PAROVI UZIVO ubacen u gradina1 listu to vam je mnogo dobro nema boljeg Tv programa

Pozdrav

maxresdefault.jpg

Samo ti cepaj nema veze sto copi paste ne vole svi zalazit na tude forume glavno da radi
zato je i ova tema kad mi postavimo premijeru ode na druge i kod tih u komp:oeoeoe:
Moram da primetim, da pola lista koje je @bind (bez zle namere, nije proslo ni 24h od kako je prva postavljena) okacio vise ne rade, a videcemo bas koliko ce ona moja c/p raditi !
Naravoucenije - ko spava, nije budan ! :D

Последно уредено:
Moram da primetim, da pola lista koje je @bind (bez zle namere, nije proslo ni 24h od kako je prva postavljena) okacio vise ne rade, a videcemo bas koliko ce ona moja c/p raditi !
Naravoucenije - ko spava, nije budan ! :D

Nesto ti neide matematika
92367777055337728584.jpg

Ja kad bi ti postavio jednu sliku samo sad , ja mislim da bi ostao bez teksta makar 2 dana, a to je za tebe kao vecnost.

Nesto ti neide matematika
92367777055337728584.jpg

Ja kad bi ti postavio jednu sliku samo sad , ja mislim da bi ostao bez teksta makar 2 dana, a to je za tebe kao vecnost.
Rekao sam, bez zle namere, ali nije tesko proveriti koliko stvarno lista ne radi ! ;)

Последно уредено:
Rekao sam, bez zle namere ! ;)
Ma ok je sve.
Ja sam sinoc pustio skener i prvih 10 koje nisu bile nigde objavljene te sam stavio.
Sta ce sa njima da bude danas sutra i dokle ce da traju .Ko to zna.

SREĆNA VAM NOVA 7525. GODINA

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom