Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
prominia neko sifru od viet sto je sota stavia :/ ili moguce da je blokiran?
tvviet ima h2 i discovery science sa prijevodom sto nisan vidia da neka druga lista ima...
da im je cijena malo manja.. ja mislim da bi dosta ljudi cak i "hakera" odavde kupilo :P
Imas to i jos mnogo,mnogo, vise na
21890089052913235668.jpg

21611631432396849290.jpg

71284N2.jpg

Lytl7lV.jpg

53343230518874549212.jpg

23680332950760188130.jpg

64979769473786820925.jpg

Последно уредено:
I, sta ti sad' ovo znaci ?!
Pa ti kacis slike godinu dana i meni je to bilo bas uvek simpaticno.
Covek kaze citiro sam ga u prvom postu gore na strani da je bilo lepo dok je to mogao da gleda na TVViet , ovaj drugi kaze da ima i u listama ,
A ja treci kazem da ima i na drugim mestima i okacim slike .I ti se nadjes prozvanim .
Da si jos samo malo izdrzao bio bi tamo i ti bi imao sve na izvolte hiljade i hiljade listi panela add-ona ,sve sto je prosecnom coveku koji voli ovaj deo potrebno da bi uzivao.

A sad ja tebe nesto da pitam posto te nikad nisam pitao.

A sta tebi znaci kad napises ovde da nepoznas D3n1s-a i njegov rad a on te ubacio u onu prvu grupu iz koje je nastao vip?

LPsFwQW.jpg

Da se niko ne nadje uvrjedjen i tako nesto....niti koga podcjenjujem al Denis je majstor nad svim majstorima u ovom polju na nasim prostorima....

Pa ti kacis slike godinu dana i meni je to bilo bas uvek simpaticno.
Covek kaze citiro sam ga u prvom postu gore na strani da je bilo lepo dok je to mogao da gleda na TVViet , ovaj drugi kaze da ima i u listama ,
A ja treci kazem da ima i na drugim mestima i okacim slike .I ti se nadjes prozvanim .
Da si jos samo malo izdrzao bio bi tamo i ti bi imao sve na izvolte hiljade i hiljade listi panela add-ona ,sve sto je prosecnom coveku koji voli ovaj deo potrebno da bi uzivao.

A sad ja tebe nesto da pitam posto te nikad nisam pitao.

A sta tebi znaci kad napises ovde da nepoznas D3n1s-a i njegov rad a on te ubacio u onu prvu grupu iz koje je nastao vip?

LPsFwQW.jpg
Slike sam poceo da kacim kao "zutokljunac" u IPTV svetu, da bi kontrirao ljudima koji su se time samo hvalili !
Oni za tim, po mom misljenju, nisu imali potrebe, a ja zeljan dokazivanja, mislim da imam neko opravdanje !
O, D3n1s-u od samog pocetka imam visoko misljenje (sto se tice znanja o IPTV-u), to on i sam zna !
Imao sam par zamerki na neke njegove nepromisljene izjave, sto sam mu i javno rekao !
O njegovom radu ne znam bas sve, kao sto nisam znao (po onoj objavljenoj slici) da je to njegov ceker !
Rekao je da me je on banovao (po meni bez razloga) i misljenja je da se ja zbog toga ljutim !
Nije mi prijatno, ali se ne ljutim toliko da misli da treba da ;otvaram dusu" !
Ne znam koliko ima godina, (mislim da je mlad) pa bi mu te "nepromisljenosti" pripisao mladosti !
PS.
Ne osecam se prozvanim, nego zameram da je to opet samo hvaljenje !
Ne treba vam to, narocito vama iz VIP-a !

Последно уредено:
Ovoj Tvro ne pravi marsovci ne go znae jazikot a se registriral i bap odma ja pronasol bas temata koja mu treba.

A, uzvicnike stavljam posle svake recenice, zato sto mislim da sam najstariji (po godinama zivota) po forumima ove vrste, pa (opet) mislim da imam pravo na to ! :D

Последно уредено:
Can be used in English, of course, the best picture tutorial[DOUBLEPOST=1481547169][/DOUBLEPOST]http://213.159.49.113:4022/status,For example, the IP, I would like to know how the port behind him and all the flow

Последно уредено:
1. A sad da li kradu ili uzimaju meni nije ni toliko bitno jer ne proveravam svoje DOBRE liste!
2 A ako cemo tako da li ovi kradu onda je isti slucaj i sa svim ostalim IPTV "programima", a bez njih se ne moze, Sentry, Xenu, Wot itd... a ima ih puno! Pozz :)
1. Pametno.
2. Da ne kazem da je glupost, mozda ces se uvrediti, ali da nije istina, to je tacno. Ja u zivotu nisam nikad koristio Sentry, Xenu i ostale, WOT jesam.
A u vezi H2 i Discovery Science, mislim da svaka malo bolja lista to ima. Pa to cak ima u onoj listi o kojoj sam vam pricao, valjda 5e mesecno. Cak i u toj ima. Ali naravno nema samo u u/p listama, svuda ima toga.
Pozdrav

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom