- Член од
- 18 септември 2016
- Мислења
- 63
- Поени од реакции
- 80
dem pogledati neki film , sad sacekajte ove iz foto drustva da vam pokazu sta imaju ,pozdrav[/quote
ako nije sve razdeljeno moze jedna lista i meni,hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dem pogledati neki film , sad sacekajte ove iz foto drustva da vam pokazu sta imaju ,pozdrav[/quote
ako nije sve razdeljeno moze jedna lista i meni,hvala
imas pmAjde ako sakas proveri ja taa sto mi ja prati,dali ja raboti kaj tebe....
ma izvor ne radi na vise lista je tako na 5 sam vidio sad[DOUBLEPOST=1481488499][/DOUBLEPOST]nema skenera jos cudno maloISTO I MENI NERADE NAPOMENUTE KANALE A LISTA RADI ODLICNO ALI SAMO PREKO VLC PLEERA
pozdrav moze li i za mene jedan userprvih 20 koji se jave dobijaju balkantv mediju ,svaki svoj user ,
Sve je to zbog ''stranih uticaja'' !ma izvor ne radi na vise lista je tako na 5 sam vidio sad[DOUBLEPOST=1481488499][/DOUBLEPOST]nema skenera jos cudno malo
Ljudi jel vama radi program IPTV Checker??? Meni vec 2-3 dana nikako da udje u program i pojavljuje mi neku gresku tj. ovo obavestenje kad otvorite program? Ima li ko istih problema?
Moze li i meni ovde jedna listapozdrav moze li i za mene jedan user
zahvaljujem
Izgleda da je kod njih neki problem cim i tebi ne radi. Valjda ce da rese to. Ja mislio da je samo kod mene problem.isto i kod mene se javlja problem