Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Pozdrv AKO NEKO IMA STRPLJENJA I VOLE ,dami pomogne i objasni kako se skenira,koji program je potreban itd.i sto je sve potrebno nolim na PP bio bi zahvalan
hvala i pozdrav

Pozdrv AKO NEKO IMA STRPLJENJA I VOLE ,dami pomogne i objasni kako se skenira,koji program je potreban itd.i sto je sve potrebno nolim na PP bio bi zahvalan
hvala i pozdrav
Bezograbar ti je postavio dva rar fajla sa uputama za skeniranje sa Panel Tarama i Sentry MBA.
Pa prelistaj malo par stranica unazad. Pozz

Nije nikakva kombo lista, nego default pass (sto ne znaci da ce uvek biti, tj. retko kad je). A unutra kad udjete, nacicete i jos nesto, druge servere, svasta. :D

Istina ja sam ga prije dva dana instalirao na smart tv i nije mi nista trazio a uredno gledam kanale jedino liniju ubacujem preko tv-a jer na njihovoj stranici nikako da skuzim kako povezati sa tv-om.
Sad imam tri iptv aplikacije sa tri razlicite liste.
Evo ti drug pomoc kako ubaciti liste sa pc na smart. mozes ubaciti beskonacno listi

Attachments

• 3 korak.JPG
    3 korak.JPG
    59,8 KB · Прегледи: 94
  • 2 KORAK.JPG
    2 KORAK.JPG
    60 KB · Прегледи: 90
  • 1 KORAK.JPG
    1 KORAK.JPG
    54,8 KB · Прегледи: 86
Recimo kada imam listu u njoj jedan kanal 843.ts drugi 26.ts treci 1842.ts i imam zelju da ubacim sve brojeve od 1 do recimo 3000, upisem ime kanala i imam full listu

Zar nije lakse da skines citavu listu odmah da ne upisujes kanal po kanal.
/get.php?username=xxxx&password=xxxxx&type=m3u
ili
/playlist?type=m3u&deviceUser=xxxxxx&devicePass=xxxxx

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom