- Член од
- 19 декември 2008
- Мислења
- 2.111
- Поени од реакции
- 2.274
многу брзо,блокира листиве со екс ју
дајте ми на порака некоја не публична листа
дајте ми на порака некоја не публична листа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
auuu al si pametan hahahahahahato je aplikacija koju ovi ne placaju
Прегледај го приврзокот 158347
namenjeno je onima sto su rekli da neznamo nista i nemamo nista ,pa evo ipak imamo svasta nesto
uostalom jedan imam nik posto mi je predhodni banovan,reko da naucim nesto ovde ili vidim nesto novo ali slaba vajda
sutra je gotova aplikacija koja vuce sve odavde strimove i atache tako da nemoram vise ni dolaziti i jedva cekam ban,u poverenju
Losmij malo si zakasnio sa aplikacijom,kaskas studente samo nemoj da bude kontra jer meni na sf netreba user ja se usetam ko frajer svudato je aplikacija koju ovi ne placaju
namenjeno je onima sto su rekli da neznamo nista i nemamo nista ,pa evo ipak imamo svasta nesto
uostalom jedan imam nik posto mi je predhodni banovan,reko da naucim nesto ovde ili vidim nesto novo ali slaba vajda
sutra je gotova aplikacija koja vuce sve odavde strimove i atache tako da nemoram vise ni dolaziti i jedva cekam ban,u poverenju
@saskon-u se ovo dopada a moderator tolerise - no comment !to je aplikacija koju ovi ne placaju
To je samo Perfect Player gde je vec ubacena lista. To je sranje jer svi gledaju istu listu. Bolje ubacis tvoje liste u obican Perfect Player.koja li je ovo aplikacija sa 1000 + kanala ,dobro poznatim epg i logom,ja nemam televizor samo telefon,dao mi jedan prijatelj koji je napravio i za divno cudo radi
Прегледај го приврзокот 158340
Прегледај го приврзокот 158341[DOUBLEPOST=1476831629][/DOUBLEPOST]i ovo je sveze veceras napravljeno ,nova verzija od jednog iptv doktora
Прегледај го приврзокот 158343
A mozes li da menjas dvb subtitles u taj playerTo je samo Perfect Player gde je vec ubacena lista. To je sranje jer svi gledaju istu listu. Bolje ubacis tvoje liste u obican Perfect Player.
Spremajte se ovaj ce da vas povuce za takvoto.to je aplikacija koju ovi ne placaju