Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
многу брзо,блокира листиве со екс ју
дајте ми на порака некоја не публична листа

koja li je ovo aplikacija sa 1000 + kanala ,dobro poznatim epg i logom,ja nemam televizor samo telefon,dao mi jedan prijatelj koji je napravio i za divno cudo radi

Screenshot1.png

Screenshot2.png[DOUBLEPOST=1476831629][/DOUBLEPOST]i ovo je sveze veceras napravljeno ,nova verzija od jednog iptv doktora

100.png

Последно уредено:
Па така кажи нормално не се правиш Аристотел, која е оваа апликација ова она 1000канали.Објасни која е апликацијата и колку се наплаќа за услугата. А за банирање модераторите, сите што имате два три профили би требало другите два профила да ви ги избришат.

to je aplikacija koju ovi ne placaju

Ashampoo_Snap_2016.10.19_02h33m02s_007_.png
namenjeno je onima sto su rekli da neznamo nista i nemamo nista ,pa evo ipak imamo svasta nesto

uostalom jedan imam nik posto mi je predhodni banovan,reko da naucim nesto ovde ili vidim nesto novo ali slaba vajda

sutra je gotova aplikacija koja vuce sve odavde strimove i atache tako da nemoram vise ni dolaziti i jedva cekam ban,u poverenju

Последно уредено:

Прегледај го приврзокот 158347
namenjeno je onima sto su rekli da neznamo nista i nemamo nista ,pa evo ipak imamo svasta nesto

uostalom jedan imam nik posto mi je predhodni banovan,reko da naucim nesto ovde ili vidim nesto novo ali slaba vajda

sutra je gotova aplikacija koja vuce sve odavde strimove i atache tako da nemoram vise ni dolaziti i jedva cekam ban,u poverenju
auuu al si pametan hahahahahaha

get a life covjece

Losmij malo si zakasnio sa aplikacijom,kaskas studente samo nemoj da bude kontra jer meni na sf netreba user ja se usetam ko frajer svuda

Jel ima neko madjarske kanale i ako je dobre volje da prosledi na PP.
Pozdrav

@saskon-u se ovo dopada a moderator tolerise - no comment ! :confused:

koja li je ovo aplikacija sa 1000 + kanala ,dobro poznatim epg i logom,ja nemam televizor samo telefon,dao mi jedan prijatelj koji je napravio i za divno cudo radi

Прегледај го приврзокот 158340

Прегледај го приврзокот 158341[DOUBLEPOST=1476831629][/DOUBLEPOST]i ovo je sveze veceras napravljeno ,nova verzija od jednog iptv doktora

Прегледај го приврзокот 158343
To je samo Perfect Player gde je vec ubacena lista. To je sranje jer svi gledaju istu listu. Bolje ubacis tvoje liste u obican Perfect Player.

Spremajte se ovaj ce da vas povuce za takvoto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom