Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koj skener koristis drug
Moram nesto da te pitam. Dal si ti svestan da si javno stavio email adrese ljudi koji nemaju veze s ovim o cemu ti pises? Niti je to bind a ni onaj drugi sigurno nije boki.pa prosudi druze ko je ovde psihicki bolesnik hehehehe[DOUBLEPOST=1476301950][/DOUBLEPOST]
a znaci pronasao si se kolko znam nigde te nisam spomenuo jedino ako si se sam pronasao medju tim majmunima to je druga stvar[DOUBLEPOST=1476302281][/DOUBLEPOST]
kako nema ima na vasem vas 5-6 pravite cirkus hehehehe
seljacino kakve veze ima tanjir sa iptv mi ovo radimo iz hobija imam i ja i kablovsku i satelit i sve ali iptv je nesto drugo A on se hvali sa vikendicom i tanjirom smesnoMiguza ciji je ovo tanjir ?
Moj ili tvoj?
![]()
Ako je moj pa sto bi retardu od tebe nesto trazio?
heheheheMoram nesto da te pitam. Dal si ti svestan da si javno stavio email adrese ljudi koji nemaju veze s ovim o cemu ti pises? Niti je to bind a ni onaj drugi sigurno nije boki.
Nije tamno nego mi primaca 7x6@Sota zasto toliko tamno?od koliko sati pocinje jeftina stuja kod tebe 23:00?
Ma jok ..A ok,ja sam mislio da si uklucio tv na akumulator....
Ko ti drma kavezindijanac i ti ces doci na red
polako prvo sota pa wolf
pa ti
hehehehehehe seri seri moj golube beli prvo ti nisi ni video beograda tu pricu pricaj nekom drugom a ja ako nisam zaradio za ovh 20g u nemackoj i ako nemogu kupiti 10 tvoih vikendica onda treba da se ubijem pa moje auto je vrednije nego sve ti sto imas budalo jednaMiguza nema nista bez dobrog tanjira.
I ja te kuce skupljam iz hobija , od kako se druzis sa pravim ljudima tu ko nekada , odma ti je bolje , vidis provalio si da mi je ono na slici vikendica , a kad skupis malo para i dodjes jednog dana na sever na zvezdin stadion i kad pogledas desno je Cecina najveca kuca a kad pogledas levo nesmem da ti kazem cija je najveca,nemogu sliku da okacim nemoze da stane cela na sliku .
I ako ti onda nebude bilo dobro dodji kod mene na splav i ja cu camcem da te odvezem do prvog mosta a to je blizu , tu nov most visok mozes da biras al lepse je uvece i nocu , lepo je osvetljen pa onda malo da popricamo .