- Член од
- 1 септември 2016
- Мислења
- 159
- Поени од реакции
- 659
Zna li neko kako ide sa wget da probujes user i pass za iptv
Код:
wget url -O playlist.m3u -i pass_user.txt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zna li neko kako ide sa wget da probujes user i pass za iptv
wget url -O playlist.m3u -i pass_user.txt
imas pmКод:wget url -O playlist.m3u -i pass_user.txt
zasto ja nemam pm hahahimas pm
vidi gore post ranije kako me moljakas daj mi ovo daj mi ono idiote jedan tupavi niste ni znali sta je d3go a sad si otkrio ameriku sa nettvplus
nemas pm ali imas art listu ,koja radi superkako neke ljude pogadja istina pa neznaju sta pricaju pa cak pocnu I da vrjedjaju
hahaha[DOUBLEPOST=1476297608][/DOUBLEPOST]
zasto ja nemam pm hahah
e selajcino bedna koja se hvali mislis da ce ti neko poverovati isto kao onu fotomontazu malo pre kad bi ja poceo objavljivati sta sve imam ti bi pao u nesvest ali sve crno na belo a ne kojekave slicice sa selaEvo slika iz mog telefona iz 2010 godine , jedna od mojih kuca i ja tebe molio za nesto .
Ciji je to tanjir na slici moj ili tvoj?
Iza kuce jos 2 hektara zemlje malo vocnjak malo travnjak i po neki bazen,ali nesmem da pisem jer tebi odma nije dobro.
Pa kod mene se i voce i jos po nesto sunca i uziva.
![]()
A ovde u kuci imam vektor i targo imam na 2 metra od mene a u trecoj imam sbb i sad ja nesto od tebe trazio .
Stvarno sutra odma da odes kod lekara ,molim te ,stvarno ti nije dobro.
Imas i BossnaCaffe!nemas pm ali imas art listu ,koja radi super
e selajcino bedna koja se hvali mislis da ce ti neko poverovati isto kao onu fotomontazu malo pre kad bi ja poceo objavljivati sta sve imam ti bi pao u nesvest ali sve crno na belo a ne kojekave slicice sa sela
hahahnemas pm ali imas art listu ,koja radi super
imam I zahvalan sam ja svima koju nesto daju I pomognu to ja ne zaboravljamImas i BossnaCaffe!
Kad bolje razmislim ovo Tvoj bind. mi zvuci nekako pederskiMeni je tebe zao , ako nemas pare jevi se na pp da ti posaljem za lecenje , kolko god treba samo da te izlece.
Miguza ti pod hitno kod psihijatra da se javis.
Ti si covek bolestan i to kao jako ozbiljan slucaj u poodmakloj fazi.
Pa ti se i tu na avataru krijes iza marame.
Onaj sajt sto si drzao neznam dal jos drzis ali se vidi po sajtu da si konfuzna i bolesna licnost.
Ako ti fali voce i kalijum nemoj da se sekiras poslace ti staro drustvo banane ,jer znamo da njih najvise volis.
Ako ti jos nesto zatreba samo napisi , pozdrav za starog clana onog foruma ,pa nemogu da verujem kakva ostecenja mozga si pretrpeo.
Zao mi je ako sam ja u tome ucestvovao i nadam se da ces mi nekad oprostiti.
Stvarno nisam imao nameru da te povredim , mada se i nesecam da sam ti nesto uradio.
Tvoj bind.