Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
vidi gore post ranije kako me moljakas daj mi ovo daj mi ono idiote jedan tupavi niste ni znali sta je d3go a sad si otkrio ameriku sa nettvplus

Evo slika iz mog telefona iz 2010 godine , jedna od mojih kuca i ja tebe molio za nesto .
Ciji je to tanjir na slici moj ili tvoj?
Ispod tanjira smokve,slatke kao med.
Iza kuce jos 2 hektara zemlje malo vocnjak malo travnjak i po neki bazen,ali nesmem da pisem jer tebi odma nije dobro.
Pa kod mene se i voce i jos po nesto sunca i uziva.
03369408086398254258.jpg

A ovde u kuci imam vektor i targo imam na 2 metra od mene a u trecoj imam sbb i sad ja nesto od tebe trazio .
Stvarno sutra odma da odes kod lekara ,molim te ,stvarno ti nije dobro.

Evo slika iz mog telefona iz 2010 godine , jedna od mojih kuca i ja tebe molio za nesto .
Ciji je to tanjir na slici moj ili tvoj?
Iza kuce jos 2 hektara zemlje malo vocnjak malo travnjak i po neki bazen,ali nesmem da pisem jer tebi odma nije dobro.
Pa kod mene se i voce i jos po nesto sunca i uziva.
03369408086398254258.jpg

A ovde u kuci imam vektor i targo imam na 2 metra od mene a u trecoj imam sbb i sad ja nesto od tebe trazio .
Stvarno sutra odma da odes kod lekara ,molim te ,stvarno ti nije dobro.
e selajcino bedna koja se hvali mislis da ce ti neko poverovati isto kao onu fotomontazu malo pre kad bi ja poceo objavljivati sta sve imam ti bi pao u nesvest ali sve crno na belo a ne kojekave slicice sa sela

necu da se petljam ali stvarno nema smisla ,ti kreveti kvare citavu ,sliku ,ponjave neke prostrte po njima ,najlon ,i ta limena ii vec sta konstrukcija ,isto ,koda su ,su uzeti iz nekog refuge ,kampa ,evo preporucujem ovo , nije skupo 890 eura ,i izgleda fino , ostavlja bolji dojam
U_STILU.jpg

Meni je tebe zao , ako nemas pare jevi se na pp da ti posaljem za lecenje , kolko god treba samo da te izlece.

Miguza ti pod hitno kod psihijatra da se javis.
Ti si covek bolestan i to kao jako ozbiljan slucaj u poodmakloj fazi.

Pa ti se i tu na avataru krijes iza marame.

Onaj sajt sto si drzao neznam dal jos drzis ali se vidi po sajtu da si konfuzna i bolesna licnost.

Ako ti fali voce i kalijum nemoj da se sekiras poslace ti staro drustvo banane ,jer znamo da njih najvise volis.

Ako ti jos nesto zatreba samo napisi , pozdrav za starog clana onog foruma ,pa nemogu da verujem kakva ostecenja mozga si pretrpeo.

Zao mi je ako sam ja u tome ucestvovao i nadam se da ces mi nekad oprostiti.
Stvarno nisam imao nameru da te povredim , mada se i nesecam da sam ti nesto uradio.

Tvoj bind.
Kad bolje razmislim ovo Tvoj bind. mi zvuci nekako pederski :lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom