Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ti si nepismeni covek,nekulturan, koji je otisao preko da zaradi lovu .
I nesto si mozda i zaradio ali uzece ti doktori sve dok te izlece.
Ja sam rodjen u Beogradu a ova kuca gore je na moru .
Ono sto mislis da je fotomontaza to stvarno radi i ti i svi koji mislite da je fotomontaza pokazujete kolko nista ne znate ,ne da ne znas dal radi nego neznas ni da to postoji i radi vec godinu dana , sa tim pokazujes kolko se razumes .
Ove kuce sto su ovde ima i jos po neki stancic i po neka garaza i jos po neka kola, nesmem ni da ti stavim slike jer bi riknuo kad bi video.

Ona slika tvoja sa majmunima moram ovom prilikom da se izvinem majmunima sto sam tvoju sliku stavio sa njima.
Inace i ti i majmuni volite istu stvar.
Banane.
Ali oni to jedu a ti ih stavljas u bulju sebi, ma nema veze neko uziva da otputuje neko uziva da izlazi na lepa mesta da pojede nesto lepo i popije a ti volis banane i ok neka ti ostane onda banana,
Nezovu tebe dzabe godinama Miguza.

evo se hvale sad I sa kucama a da vidide sata ja vozim mislim da nijedan od vas nevozi bolje auto tako da neznam cemu to hahahahah

international ono je bilo napisano Miguzi,pogresno si pomislio da je nesto na tvoj racun.

Ovo je odgovor dole na tvoj post.

Tebe nikad nisam vredjao ni jos neke pojedince koji su ovde.

Jesam dsukija banovao tamo ali samo zbog duplog naloga , to je jedini razlog.
Inace ni sa njim nikad nisam imao sukob .
A posle mi bilo zao na 10 godina pa ko da je ubio coveka i sad se nasmejem sam sebi , ovo sve treba da bude zezanje opustanje relaksacija .
Ej cuj 10 godina stvarno,ako se za nesto kajem sto sam na netu uradio , je taj potez.

necu da se petljam ali stvarno nema smisla ,ti kreveti kvare citavu ,sliku ,ponjave neke prostrte po njima ,najlon ,i ta limena ii vec sta konstrukcija ,isto ,koda su ,su uzeti iz nekog refuge ,kampa ,evo preporucujem ovo , nije skupo 890 eura ,i izgleda fino , ostavlja bolji dojam
U_STILU.jpg

Lezaljke su od pre 20-30 godina i iz podruma i sluze samo za susenje voca sipka,smokvi i slicno tokom leta i jeseni na musemi i najlonu .

Nemora valjda fensi garnitura za te potrebe.
Ako treba nema problema evo mogu iduce godine da uzmem .

Na slici od pre 7 godina objavljenoj je bila poenta u tanjiru da vidi covek da imam i na "selu " Total TV i da nisam imao potrebe da mu ikad nesto trazim od kanala.

Smesno mi je u sustini sto vec godinama misli da sam ja neki Ivan , a nema veze to sa zivotom.

Последно уредено:
Evo slika iz mog telefona iz 2010 godine , jedna od mojih kuca i ja tebe molio za nesto .
Ciji je to tanjir na slici moj ili tvoj?
Ispod tanjira smokve,slatke kao med.
Iza kuce jos 2 hektara zemlje malo vocnjak malo travnjak i po neki bazen,ali nesmem da pisem jer tebi odma nije dobro.
Pa kod mene se i voce i jos po nesto sunca i uziva.
03369408086398254258.jpg

A ovde u kuci imam vektor i targo imam na 2 metra od mene a u trecoj imam sbb i sad ja nesto od tebe trazio .
Stvarno sutra odma da odes kod lekara ,molim te ,stvarno ti nije dobro.
Druze tamo na drugi sprat na balkonu vidim da nema nikakva pregrada nije li to opasno moze neki pasti ot tamo.

Malo ste ovo sve preozbiljno shvatili, jedini komentar vredan pažnje je Divak napisao.

Kad dodjem ovdje slatko se nasmijem

20161012_205858.jpg 20161012_210056.jpg 20161012_210228.jpg 20161012_210350.jpg 20161012_211348.jpg 20161012_211642.jpg 20161012_211957.jpg

Ili treba ostale da stavim?

To vase imam ovo imam ono pravite 10 nikova i sami sebi saljete liste a ovi sto vas stvarno mole za liste njima kazete NE saljem liste ko nije clan najmanje 2 mjeseca na kajgana forumu ccccc ili se na neki drugi nacin izvlacite tj. Posaljete po koju listu i tu je kraj price ..... od-do sa bilo cime da se hvalite nemate nista bas NISTA sto ja nemam pisem u svoje ime

Mikusa nisam te prozivao i nisam ti nista lose rekao a ni ne mislim zato nemoj me uzimat u usta bez povoda tako i ostali nikog ne prozivam i briga me bas za vas sve NE ZIVIM ja od vas ....

Domaci zadatak.....za sve clanove osim @saskon da vidimo hakere ko ima gore slikane kanale?

Pozdrav

E ljudi .... sad ste me stvarno zbunili.
Daj vec jednom recite ko je ko.....

upload_2016-10-12_12-42-54.png

Druze tamo na drugi sprat na balkonu vidim da nema nikakva pregrada nije li to opasno moze neki pasti ot tamo.

Bratko sve je pod kontrolom nevidi se iz tog ugla , ali iz ovog vidis da je sve pod kontrolom gore na spratu ima i ograda i grozdje
Pa svrati na grozdje kad budes prolazio.
A mozes i na vino , ima i belo i crno.
CNlgpjo.jpg

evo se hvale sad I sa kucama a da vidide sata ja vozim mislim da nijedan od vas nevozi bolje auto tako da neznam cemu to hahahahah
pa prosudi druze ko je ovde psihicki bolesnik hehehehe[DOUBLEPOST=1476301950][/DOUBLEPOST]
Kad dodjem ovdje slatko se nasmijem

Прегледај го приврзокот 157846 Прегледај го приврзокот 157847 Прегледај го приврзокот 157848 Прегледај го приврзокот 157849 Прегледај го приврзокот 157850 Прегледај го приврзокот 157851 Прегледај го приврзокот 157853

Ili treba ostale da stavim?

To vase imam ovo imam ono pravite 10 nikova i sami sebi saljete liste a ovi sto vas stvarno mole za liste njima kazete NE saljem liste ko nije clan najmanje 2 mjeseca na kajgana forumu ccccc ili se na neki drugi nacin izvlacite tj. Posaljete po koju listu i tu je kraj price ..... od-do sa bilo cime da se hvalite nemate nista bas NISTA sto ja nemam pisem u svoje ime

Mikusa nisam te prozivao i nisam ti nista lose rekao a ni ne mislim zato nemoj me uzimat u usta bez povoda tako i ostali nikog ne prozivam i briga me bas za vas sve NE ZIVIM ja od vas ....

Domaci zadatak.....za sve clanove osim @saskon da vidimo hakere ko ima gore slikane kanale?

Pozdrav
a znaci pronasao si se kolko znam nigde te nisam spomenuo jedino ako si se sam pronasao medju tim majmunima to je druga stvar[DOUBLEPOST=1476302281][/DOUBLEPOST]
Sta Sota? E svasta ovdje covjek moze da procita to nema ni na jednom forumu hahaha

Pozdrav
kako nema ima na vasem vas 5-6 pravite cirkus hehehehe

Последно уредено:
pa prosudi druze ko je ovde psihicki bolesnik hehehehe[DOUBLEPOST=1476301950][/DOUBLEPOST]
a znaci pronasao si se kolko znam nigde te nisam spomenuo jedino ako si se sam pronasao medju tim majmunima to je druga stvar[DOUBLEPOST=1476302281][/DOUBLEPOST]
kako nema ima na vasem vas 5-6 pravite cirkus hehehehe
sve vidim sve znam sutim I gledam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom