Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Jedino mi nije jasno kako taj ne vidi da mu se neko kaci gore pa meni ako je drem u mirovanju ukljucen ja vidim kad mi neko upali neki kanal ,pojavi mi se ime tog kanala na displeju i nema sanse da gleda
Nevidi posto ima dva tjunera, a ti imas jedan

ja nitkoga ne vrijeđam,taj isti Šota (da ne bi ispalo,da je to dupli nick),me je među prvima prihvatio na ovom forumu,naučio me nešto,dao mi pokoju listu,ja o tom čovjeku ne mogu ni jednu ružnu riječ reći,čak smo pisali o banalnim stvarima,znači nije se preseravao,i mene ne zanima koliko on zna,ali od svakoga naučiš nešto....ima ih oš na ovom forumu,imenovati ću ih....jer sam na ovom forumu naučio,više nego na SF-u,na kojem sam ohoho,i kada su se pojavljivali na ovom sajtu,uzmimo face,s istog foruma,da ih ne imenujem,tko prati zna,ti se ljudi nisu udostojili ni da poruku napišu,jer im trebamo napisati odu,biti ponizni za nešto,ako nisi glup,naučiti ćeš...
i to nije vrijeđanje,ako netko ima s netkim nesuglasice,boli me kurac,ali pokaži poštovanje,prema ostalima na forumu....[DOUBLEPOST=1475265086][/DOUBLEPOST]ja nitkoga ne vrijeđam,taj isti Šota (da ne bi ispalo,da je to dupli nick),me je među prvima prihvatio na ovom forumu,naučio me nešto,dao mi pokoju listu,ja o tom čovjeku ne mogu ni jednu ružnu riječ reći,čak smo pisali o banalnim stvarima,znači nije se preseravao,i mene ne zanima koliko on zna,ali od svakoga naučiš nešto....ima ih oš na ovom forumu,imenovati ću ih....jer sam na ovom forumu naučio,više nego na SF-u,na kojem sam ohoho,i kada su se pojavljivali na ovom sajtu,uzmimo face,s istog foruma,da ih ne imenujem,tko prati zna,ti se ljudi nisu udostojili ni da poruku napišu,jer im trebamo napisati odu,biti ponizni za nešto,ako nisi glup,naučiti ćeš...
i to nije vrijeđanje,ako netko ima s netkim nesuglasice,boli me kurac,ali pokaži poštovanje,prema ostalima na forumu....

Tvoj slike druze sa stalno kuhe nema nista ot nih samo jedno kurcene vidi se da si drug Sota,a na Burman to sa drugi stvari svaki slika govori nesta,primerno koja lista je proradila,gde treba da se trazi iptv ,koja drzava uzlucuje cek i provajder koj je e takvi stvari to je visoko nivo kodiranje informazija.
:D:roker:

ja nitkoga ne vrijeđam,taj isti Šota (da ne bi ispalo,da je to dupli nick),me je među prvima prihvatio na ovom forumu,naučio me nešto,dao mi pokoju listu,ja o tom čovjeku ne mogu ni jednu ružnu riječ reći,čak smo pisali o banalnim stvarima,znači nije se preseravao,i mene ne zanima koliko on zna,ali od svakoga naučiš nešto....ima ih oš na ovom forumu,imenovati ću ih....jer sam na ovom forumu naučio,više nego na SF-u,na kojem sam ohoho,i kada su se pojavljivali na ovom sajtu,uzmimo face,s istog foruma,da ih ne imenujem,tko prati zna,ti se ljudi nisu udostojili ni da poruku napišu,jer im trebamo napisati odu,biti ponizni za nešto,ako nisi glup,naučiti ćeš...
i to nije vrijeđanje,ako netko ima s netkim nesuglasice,boli me kurac,ali pokaži poštovanje,prema ostalima na forumu....

Jas ne sum mnogu aktiiven na forumov i mozebi na poveketo nema nisto da im znaci moeto mislenje no moram da kazam deka ima odredeni poedinci na forumov sto treba da im se dade pogolema pocit i priznanie.Jas sum pobaral pomos od nekolku i od poveketo ne sum dobil ni povraten odgovor.Forumov spored mene postoi so cel da gledame nekoj poveke nekoj pomalku i seto toa da se podeli.Zatoa javno mu se zablagodaruvam na ZOK2009 za sekoja pomos od negova strana pobarana i nekogas samoinicijativna od negova strana.Retki se lugjeto kako nego i na forumov mu trebaat poveke takvi.

Ja nisam posebno aktivan clan foruma i mozda moje misljenje nece znaciti vecina nista ali moram da ukazem na to da na odredzenim poedincima treba se oddati vece postovanje i priznanje.Jas sam potrazio pomoc od nekoliko clanova foruma i vecina mi nije ni odgovorila na pm.Forum u mom misljenju postoi za svi da gledamo nesto,sad neko manje,neko vise i da sve to podelimo.Zato se javno zahvaljujem zok2009 za svaku pomoc koju sam dobio a dobio sam je puno! Retki su ljudi kao ti i ovom forumu trebaju vise takvih .

Последно уредено:
ja sam sa Šotom objavio slike,o kojima neki mogu sanjati,i admin je to sve zbrisao,ako želiš da ti pošaljem ,javno prepisku između nas dvoje...znači netko nije izuzet od pravila,da li treba da ja počnem pičiti slike...koje će biti u hipu izbrisane....i slažem se s colarenom,koji se imaš kurčiti,koji kurac,ajde bar da imaš s čime....
Sjecam se tog vecera kad je plesao i imao sou ovdje Bobanko i ja smo bili prisutni naravno i tvoj nick je imao tu ulugu i jos jedan da popizdis hehehhe ali slike me nisu nesto odusevile osrednje oni dva kanala max da dalje ne pricam

e sada da dobro razumijem makedonski,bilo bi ok,ali to je moj dupli nick....pa sam o sebi pišem....

I, jedno malo objasnjenje !
Nije isto kada kacis slike koje placas ili dobijes i kada ih ukrades ! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom