Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
I ja dajem rijec necu vise javno nikome od sad ignoriram sve koji podjebavaju jer izgleda im je to i cilj sa sf preneti ovdje negativno energiju

kako ti kazes drug ,on je ok lik mogao je biit legenda da ,mu ijed pukao film ovi ga na sf izmuzli onda ga sutnuli , i popozdio pa sjebao onolike liste .
Тој објави нешто што не смееше да се објави. Заедница значи работа од повеќе членови со една иста цел, ако тоа го објавиш значи непочитување на самиот себе и останатите. Не може едноставно да кажеш кој ве ... Никој никого не молзел и никој никого не отстранил самоволно, тоа е став и мислење од повеќе членови.
Сам знаеш до каде може да се оди односно има граница, пример објави како се влегува во панел.
Кога ќе се премине таа граница ако сака нека биде и господ кога се нема респект кон никого се знае што следи.

Добар дрим:
Код:
http://www.innotron.nl:8002/
Листа:
Код:
https://github.com/OpenPLi/HenksatSettings/blob/master/e2_henksat_astra_1_3/userbouquet.favourites-hd.tv

idemo dalje,gdje su sada admini,Burmann objavljuje slike,kao,programi za popizditi,pa da mu ja stavim par slika,bio bi iznenađen da i takvi programi postoje...čemu to....preseravanje,nadrkavanje...pomogni onom koji nema,ili mu stavi pod pas,ili neka admin napravi,kao na SF forumu,100 postova,pa možeš nešto vidjeti,ups,ako netkoga interesira,neka pogleda moj profil na SF-u,a na ovom sam forumu aktivan,ali,ako ovako nastavi...brišem se,zna se nitko nitkome ne nedostaje,ali ostati čovijek,to je nateže....to se ne uči,to mora biti u Tebi....

idemo dalje,gdje su sada admini,Burmann objavljuje slike,kao,programi za popizditi,pa da mu ja stavim par slika,bio bi iznenađen da i takvi programi postoje...čemu to....preseravanje,nadrkavanje...pomogni onom koji nema,ili mu stavi pod pas,ili neka admin napravi,kao na SF forumu,100 postova,pa možeš nešto vidjeti,ups,ako netkoga interesira,neka pogleda moj profil na SF-u,a na ovom sam forumu aktivan,ali,ako ovako nastavi...brišem se,zna se nitko nitkome ne nedostaje,ali ostati čovijek,to je nateže....to se ne uči,to mora biti u Tebi....
Reci mi jel zabranjeno objavljivati slike ?!
Vredjanje se tolerise, a ovo sto je dozvoljeno - ne !

Тој објави нешто што не смееше да се објави. Заедница значи работа од повеќе членови со една иста цел, ако тоа го објавиш значи непочитување на самиот себе и останатите. Не може едноставно да кажеш кој ве ... Никој никого не молзел и никој никого не отстранил самоволно, тоа е став и мислење од повеќе членови.
Сам знаеш до каде може да се оди односно има граница, пример објави како се влегува во панел.
Кога ќе се премине таа граница ако сака нека биде и господ кога се нема респект кон никого се знае што следи.

Добар дрим:
Код:
http://www.innotron.nl:8002/
Листа:
Код:
https://github.com/OpenPLi/HenksatSettings/blob/master/e2_henksat_astra_1_3/userbouquet.favourites-hd.tv
Jos samo da si objasnio kako ljudi da gledaju taj dream ! ;)[DOUBLEPOST=1475263862][/DOUBLEPOST]
Nije zabranjeno al sta se imas kurcit koji kurac ?
Problem je u tome sto pogresno tumacite postavljanje slika ! ;)

ja sam sa Šotom objavio slike,o kojima neki mogu sanjati,i admin je to sve zbrisao,ako želiš da ti pošaljem ,javno prepisku između nas dvoje...znači netko nije izuzet od pravila,da li treba da ja počnem pičiti slike...koje će biti u hipu izbrisane....i slažem se s colarenom,koji se imaš kurčiti,koji kurac,ajde bar da imaš s čime....

U prevodu - kako da nadju validnu IP za gledanje te liste !
A, svaka moja postavljena slika, ima poruku nekome, koji to sasvim dobro razume ! ;)

ja sam sa Šotom objavio slike,o kojima neki mogu sanjati,i admin je to sve zbrisao,ako želiš da ti pošaljem ,javno prepisku između nas dvoje...znači netko nije izuzet od pravila,da li treba da ja počnem pičiti slike...koje će biti u hipu izbrisane....i slažem se s colarenom,koji se imaš kurčiti,koji kurac,ajde bar da imaš s čime....
aj necemo se vrijedat opet jel dogovor pao

IP za tu listu postoji i moze se gledati u svako doba ! ;)[DOUBLEPOST=1475264712][/DOUBLEPOST]Dokaz - slika 1. kanala sa te liste !
upload_2016-9-30_21-45-6.png

Последно уредено:
Tvoj slike druze sa stalno kuhe nema nista ot nih samo jedno kurcene vidi se da si drug Sota,a na Burman to sa drugi stvari svaki slika govori nesta,primerno koja lista je proradila,gde treba da se trazi iptv ,koja drzava uzlucuje cek i provajder koj je e takvi stvari to je visoko nivo kodiranje informazija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom