Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво,дали можи ако некој знае да ми прати веб страни,за телевизиски канали(EXYU ако има уште поубаво) што можат да се гледаат на Смарт ТВ(без андроид само WIFI)[DOUBLEPOST=1470846254][/DOUBLEPOST]Страна за филмови гледање на Смарт ТВ дали некој знае?

[/DOUBLEPOST]Страна за филмови гледање на Смарт ТВ дали некој знае?
popcorn.rs само кога ќе пуштиш некој филм се отвара прво нов таб кој кај мене на windows приметувам дека отвора google search страната ти оди на табот каде што е филмот и пушти си го па потоа исклучи го тој табот предходно што ти се отвори

Не знам дали ова работи и на Смарт тв али бидејќи е веб страна мислам би требало да работи освен ако плеерот каде што е филмот не го чита Смарт телевизорот. Во секој случај пробај нема да изгубиш ништо.

dzabe e brat taka mi se staveni vo user bouqets i zastanuvaat na 10 sec....
a vo vlc ne ?!? :confused:[DOUBLEPOST=1470844689][/DOUBLEPOST]

dzabe e brat taka mi se staveni vo user bouqets i zastanuvaat na 10 sec....
a vo vlc ne ?!? :confused:
Model: DM800hd
Software
System OE: PLi-OE
Distro: openpli
Firmware version:
4.0

net brzina
ko na slikata i ne zastanuvaatnet.jpg
Verojatno ne ti valja internetot

Здраво,дали можи ако некој знае да ми прати веб страни,за телевизиски канали(EXYU ако има уште поубаво) што можат да се гледаат на Смарт ТВ(без андроид само WIFI)[DOUBLEPOST=1470846254][/DOUBLEPOST]Страна за филмови гледање на Смарт ТВ дали некој знае?
veb strani za TV ne veruvam da najdes a filmovi moze da gledas na Filmovita ,Filmovizija,Filmotopija i drugi[DOUBLEPOST=1470909134][/DOUBLEPOST]
veb strani za TV ne veruvam da najdes a filmovi moze da gledas na Filmovita ,Filmovizija,Filmotopija i drugi[DOUBLEPOST=1470911996][/DOUBLEPOST]Film

Attachments

• Film.zip
    Film.zip
    4,3 KB · Прегледи: 76
Последно уредено:
Последно уредено:
Мислам ограничено е за гледање надвор од Македонија.И зулу и Тмобиле не сум 100посто сигурен.Има на плејсторе една апликација Мк тв автор Виктор Младеновски пробај со неа да гледаш.Кај нас работи супер апликацијата.Еве ти линк од апликацијата од мој уплоад на гоогле драјв.[SPOILER="Мк тв "https://drive.google.com/file/d/0B6mckVHm1gOiaTVrTl9mOFZkUUE/view?usp=drivesdk[/SPOILER]

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom