Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Problem je sto svaka lista koju nasi ljudi imaju bude na bilo koji nacin objavljena, ja imam njemacku listu koju sam slucajno i davno naso vjeruj da sam je trazio po netu nema sanse da je pronadjes zadnju godinu je bila aktivna ... Sad svi pricaju o njoj ali je niko i nigdje nepusta... A kod nas ko da ce dobit nagradu ako objavi listu koju ljudi koriste vec mjesecima neko mu je da i on faca .. Zeli da se dokaze nadji sam pa objavi a be s tudjih ledja ... Pozz

@tissot75
Ja mislim da vi gledate na neki poseban nacin a nece da kazete kako,
ajd' objasnjenje na PP, ako si raspolozen

StopTV -Mузичка телевизија со спотови VLC квалитет како цртано со водени боички
http://makedonija-musictv-origin.spectar.tv:1935/makedonija-tv/_definst_/musictv/playlist.m3u8

Ако некој најде повеќе информации околу телевизијава, дали е регионална/локална, дали е сателитска, кабелска или е само интернет телевизија нека пише.

На steam.mk пишува дека е македонска а и на самата телевизија покрај ек ју поп, рок, балади и ред дуги екс ју хит музички спотови се вртат и македонски спотови.

Слично вака беше и стримот за другите тв регионални А1, Ултра, К1, О2, Мега, К+, К3 па ако некој ги има нека ги пише тука да ги комплетирам во моја листа на компјутер затоа што тие од stream.mk одамна не работаат.

Последно уредено:
Tука на линков пишува за некоја телевизија М24 а оваа има друго име и нема народна музика воопшто. Си пуштаат (кој и да е газда и кој и да работи на телевизијава) чисто музика што нема до толку претерано фолк нити турбо фолк во неа.

Kako gledas ovo majstore???? Ne radi van Slovenije
Raboti i kaj nas no so hotspotshiel uklucen od Anglija ili UK.I so xmplayer-preku iptvpro ili iptv extreme na android box.Isto i vo kodi moja tv i yugoteka adonot hrt 1-2-3-4 ne rabotat vo mk bez hotspotshield.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom