Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Инсталирај WinPcap 4.1.2, без него не работи. Потоа покрени како администратор.
Не е кај мене од вчера, тоа му е поради нов абдејт.
winpcap.png

Koj ke pojasni kako se skenira ova so simple tv player ili druga aplikacija.[DOUBLEPOST=1470518355][/DOUBLEPOST]Si barate vo google iskacaat dobri adresi.
intext:Copyright © 2014 Xtream-Codes v1.0.59.5 intext:Forgot your Password?[DOUBLEPOST=1470523088][/DOUBLEPOST]Бомбона работа за проверка дали работат линковите од некоја програма.
Код:
http://www.iptvsaga.com/m3u-detective-player-tools-for-windows/

Последно уредено:
pozdrav drugari. Imam pitanje. Ja kad pustim vasu listu kanala svaki kanal radi otprilike 20 sekundi i prekine. Jel to tako treba ili su potrebna dodatna podesavanje?

Последно уредено:
Денес случајно влегов на сајтот stream.mk и видов има некој нов канал под име Stoptv. Под името доле пишува МК што значи е од Македонија. Мене ме интересира дали оваа телевизија е некоја нова локална, сателитска ли е или е само тоа интернет телевизија ?
Capture.PNG
Пред малку идеше спот на Џибони (хрватски пеач) а сега оди на Некс Тајм Излези Ѓурѓо. Приметувам доста добра музика пуштаат и тоа поп, рок, балади и ред друго што барем јас во последно време слушам.

Има ли сајт некаков оваа телевизија ? Доколку некој знае нешто за телевизијава нека пише одма баш сум заинтересиран да знам.

pa jel postoji onda neka fora ili sta vec kako da gledam te kanale. Ovako lista ne sluzi nicemu?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom