- Член од
- 10 јули 2010
- Мислења
- 2.915
- Поени од реакции
- 4.025
@mikovic, ме интересира за SK 1-2-3 HD, дали може да направиш скриншот (усликаш ) на проток , резолуција и кодеци на овие канали и напиши кој провајдер се?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@mikovic, ме интересира за SK 1-2-3 HD, дали може да направиш скриншот (усликаш ) на проток , резолуција и кодеци на овие канали и напиши кој провајдер се?
I da slikas i da ne slikas sve jedno ovi forum nije za slikari ako imas nesta da das i hoces moze ,ako ne odi tamo na SF i se slikaj sa ovi Sota koliko hoces ,ot ovi tvoj slika nema smisla sta hoces da kazes da ovi sa budale a ti si pametan ma odi be .heheheheKAD GLEDAS NIJE MI DOBRA SLIKA---JEL??? PA TI NEMOJ DA GLEDAS KAD NEVIDIS---SAMO NASTAVI DA SE SMEJES KOJI GOD DA SI .....KATASTROFA OD NEKIH POJEDINACA OVDE,TO STO SI NAPISAO NEMA NIKAKVOG ZNACAJA A NI SMISLA DA NE TREBA DA TI UVELICAM DA BI VIDEO BOLJE?????
NAROCITO SK 1 HD FRAJERU---A????
druze...krenuli ste sa slikama kao da samo vi na ovome svetu posedujete ama bas sve---glupo i naivno....covek pise nadji mi nekog da ima HBO sa prevodom HD, pa neznam te CineStar premiere 1,2 u HD sa prevodom...itd...---eto vidis da ima niste jedini na ovome svetu,,,a vama sto se licno javljas a ne citas neznam sta bih napisao-da bi ja tebi skenirao da dokazujem kanale neznam dali si na zemlji il u SVEMIR negde.....gluposti da bi i nastavljao komentirati dalje...to da bi me vi upravljali na koju stranu da idem---hm,,,,druze malo ides daleko...I da slikas i da ne slikas sve jedno ovi forum nije za slikari ako imas nesta da das i hoces moze ,ako ne odi tamo na SF i se slikaj sa ovi Sota koliko hoces ,ot ovi tvoj slika nema smisla sta hoces da kazes da ovi sa budale a ti si pametan ma odi be .hehehehe