Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
@mikovic, ме интересира за SK 1-2-3 HD, дали може да направиш скриншот (усликаш ) на проток , резолуција и кодеци на овие канали и напиши кој провајдер се?

sk 1 hd full.png sk 2 hd.png sk3 hd 1.png sport s hd 1.png sport klub 2 hd new.png sport klub 1 hd treca lista.png sport klub 1 hd new lista.png sport klub 1 hd new.png sport klub 1 hd cet lista.png

KAD GLEDAS NIJE MI DOBRA SLIKA---JEL??? PA TI NEMOJ DA GLEDAS KAD NEVIDIS---SAMO NASTAVI DA SE SMEJES KOJI GOD DA SI .....KATASTROFA OD NEKIH POJEDINACA OVDE,TO STO SI NAPISAO NEMA NIKAKVOG ZNACAJA A NI SMISLA DA NE TREBA DA TI UVELICAM DA BI VIDEO BOLJE?????
NAROCITO SK 1 HD FRAJERU---A????
I da slikas i da ne slikas sve jedno ovi forum nije za slikari ako imas nesta da das i hoces moze ,ako ne odi tamo na SF i se slikaj sa ovi Sota koliko hoces ,ot ovi tvoj slika nema smisla sta hoces da kazes da ovi sa budale a ti si pametan ma odi be .hehehehe

Sota ајде испратими една листа со овие резолуции на SK 1-2-3 HD

I da slikas i da ne slikas sve jedno ovi forum nije za slikari ako imas nesta da das i hoces moze ,ako ne odi tamo na SF i se slikaj sa ovi Sota koliko hoces ,ot ovi tvoj slika nema smisla sta hoces da kazes da ovi sa budale a ti si pametan ma odi be .hehehehe
druze...krenuli ste sa slikama kao da samo vi na ovome svetu posedujete ama bas sve---glupo i naivno....covek pise nadji mi nekog da ima HBO sa prevodom HD, pa neznam te CineStar premiere 1,2 u HD sa prevodom...itd...---eto vidis da ima niste jedini na ovome svetu,,,a vama sto se licno javljas a ne citas neznam sta bih napisao-da bi ja tebi skenirao da dokazujem kanale neznam dali si na zemlji il u SVEMIR negde.....gluposti da bi i nastavljao komentirati dalje...to da bi me vi upravljali na koju stranu da idem---hm,,,,druze malo ides daleko...

ja neznam cemu ovde sluzi i spojler i kod kad se u pretrazivacu odma pojavi sta je ovde,,,nicemu ne sluzi,,,

e za to u zip i pass,ali hide 100 da ima tako opcio

Sto se mene tice ja sam covjeku @zlatko. slikao rezoluciju kad vec nije neko drugi ne vidim nista lose u tome.

Druga stvar JA ne prozivam ovdje nikog na forumu koliko mogu pruzim i ja zadovoljan a sto se neko drugi ne potrudi pa ne posalje na Pm neku dobru listu ?? pojedinci zanju samo da prozivaju i kritikuju tj. puno pricaju dok je Dan dugacak sipaju iz supljeg u prazno.

Ne sjecam se da sam JA nekog ovdje prvi prozvao ili napao ?? ja to NE radim e sad pitajte se sami ko kog ovdje J**e??

Jedna od bitnijih stvari je ta da se skrene paznja na ono sto se moze gledat a to je ... kad sam pa nije tako davno bilo slikao Cinestar premiere u HD 1920x1080 i slicne kanale javljali su se clanovi ovog foruma koji do tad nisu ni znali da ti Tv programi uopste postoje i njima slicni.

Kom smetaju slike nek ih ne gleda stavite na Ignore i Kraj price

I jos nesta kad stavite sliku onda stavite i rezoluciju kao za primjer 1920x1080 jer iste kanale kao Sport Klub 1,2 i 3 HD ima i u 1280x720 pa izgleda kao da je Full HD e pa nije tako i sa ostalim Cinemax 1 i 2, HBO HD , HBO Comedy HD i njima slicne sve ostalo bez dokaza pada u vodu NE vjerujem dok ne vidim rezoluciju.

Pozdrav

Attachments

• iptv.txt
    iptv.txt
    32,3 KB · Прегледи: 76
Последно уредено:
Аууу до кај стигна ова со сликите, јас само барав информација дали се тоа стварно со висока резолуција и со добар проток, пошто ако не се не ми требаат, 1920-1080 со 2,3 мб/сек проток не е тоа тоа....тие што знаат знаат, да не должам и јас, квалитетна слика со одличен проток има дали тоа е сателитска или некој скриен стрим -т.е. рестрим или провајдер, кабловска .... изборот е ваш . Што се однесува до плејлистите,нарочито со вакви програми со висока резолуција, ако имате нешто да поделите меѓу себе поделете го, само не јавно инаку ништо од сето тоа.

Ko koristi Android telefon moze u Store da skine aplikaciju Perfect Player ... ubacite EPG i Logo znakove onda to izgleda ovako

Screenshot_2016-02-09-03-22-05-1.png

Screenshot_2016-02-09-03-23-53.png
[DOUBLEPOST=1454985456][/DOUBLEPOST]Takodjer i aplikaciju Alexander Sofronov IPTV takodjer ubacite EPG i Logo znakove naravno sa vasom listom kako u ovu aplikaciju tako i u Perfect Player to onda izgleda ovako sa IPTV Alexander Sofronov aplikacijom

Screenshot_2016-02-09-03-29-12-1.png

Pozdrav

E šta češ dobra media ne prekine ali publična da vidim dok bo trajala:
http://tvservice.webhop.me:80/get.php?username=ludovico&password=ludovico&type=m3u[DOUBLEPOST=1455019534][/DOUBLEPOST]evo još publične pa gledaite za kolko vremena če se uniči:
http://tvservice.webhop.me:80/get.php?username=fratelli&password=fratelli&type=m3u
http://src.sbs1.pw:8080/get.php?username=mahmutbilge8&password=11575432&type=m3u[DOUBLEPOST=1455019885][/DOUBLEPOST]škoda samo za liste,pa normalno ta ko gi prodaja i gi vidi na vse forumi da so objavleni da bo blokiral i neče nikoi da gleda....i aid ponovno iskai linkova koi radjat heheh :icon_lol::icon_lol::icon_lol::neetaka::nesumjas:

Последно уредено:
Ве следам одамна со цел да научам нешто, ама повеќе научив кој со кого не се сака во форумов отколку нешто друго ;)
Голема почит до мајсториве во форумот. Имам IPTV од овие mrak-iptv и sharing ама не сум баш задоволен. Ако има некој да ми понуди нешто квалитетно (HD канали за или без пари) нека ми пише во Инбокс.
Поздрав и фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom