Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Полека со листите, ќе оди се по ѓаволите. Некои листи што траат веќе некое подолго време можно е да ги снема заради нагло ширење на истите.
Имаше доста добри туторијали за секој сам да си најди тоа што му треба. Доста е, мислам.
Нема потреба од докажување кој е подобар.![]()
http://87.116.166.238:81/streaming/arena1.m3u8
JimmyПолека со листите, ќе оди се по ѓаволите. Некои листи што траат веќе некое подолго време можно е да ги снема заради нагло ширење на истите.
Имаше доста добри туторијали за секој сам да си најди тоа што му треба. Доста е, мислам.
Незнам од која причина нема "HPOSTS" на форумов, квалитетните канали ќе ги ограничиш да можат да ги видат само членови кој имаат над 100 мислења и ќе тера одредено време, како што одат на некој форуми.Полека со листите, ќе оди се по ѓаволите. Некои листи што траат веќе некое подолго време можно е да ги снема заради нагло ширење на истите.
Решение некое има? адреси кога скенирам на еден или два порта немам никаков проблем, само кога скенирам повеќе портови ме зафркава.Bolje neradi nista druze to je zastita ot tvoj internet provajder-moze i da te izbacat ot tamo to se desava na mnogo vec internet operatora zasto ima idiota koj skanirat 24 sata 7 dana nonstop.hehehehihihi
Незнам за другите скенери но за Angry IP scenner може да прочиташ овде и овдеНезнам од која причина нема "HPOSTS" на форумов, квалитетните канали ќе ги ограничиш да можат да ги видат само членови кој имаат над 100 мислења и ќе тера одредено време, како што одат на некој форуми.
Решение некое има? адреси кога скенирам на еден или два порта немам никаков проблем, само кога скенирам повеќе портови ме зафркава.
udpxy status:UDPXY STATUS: сервери. Ако некои статус сервери не се активни немора да значи дека ги нема, причина може да биде се ставаат нови канали,сменет е портот,технички проблем,или да е одстранет портот и да оди на дирекна ип како на пример Швајцарија и др. Што и како се скенира објаснето ви е во претходните постови со SimpleTV.
Нешто малку додадено
Скенирање со SimpleTV -> Tools -> Searching Channels споредете ја сликата и ќе сватите што треба да се прави за оние што ме преплавива со ПП еден пример.
![]()
![]()
Kога ќе завршите со скенирање Save и одете на SimpleTV -> Playlist -> Export Palylist to file (тука ќе наместите некој празен m3u фајл и тоа е тоа.
![]()
ај некој да ми објасни ако сака како можам да скенирам за канали во влц.![]()
Хихи...мајсторе што не кажеш да је то направио члан 2dulle са SerbianForuma, а не само тако бациш на Mediafire и као то је твоје. Изгледа си врхунски Copy/Paste мајсторMoja TV
Во подесувањата насочете го vlc.exe каде ви е инсталирано![]()
![]()
![]()
Mediafire
ZippyshareКод:https://www.mediafire.com/?fcluuxpmz371t62
Код:http://www45.zippyshare.com/v/Q7zuEqd8/file.html
Мудро збориш господинеСмирете ги страстите, пифи педалот многу провоцира, забришав неколку поста кои беа тотално оф топик, мислам дека немаше потреба да стојат.
Темава е многу тензична во последно време, не сакам да ја заклучувам, воздржете се од провокации, најфино ќе ве замолам.
Фала ти на поддршката, ме расплака од нежности.Мудро збориш господине![]()