Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Pozdrav svima dali moze te mi reci ottshow dali vam radi u cemu je problem...

Pozdrav svima dali moze te mi reci ottshow dali vam radi u cemu je problem...
I vrijeme je, cudo je i do sada radio bez problema koliko je objavljivan na raznim mestima. Bas me zanima na cemu ce se sada skupljati internet poeni za neprestano objavljivanje jednog te istog servera. 99% objava liste sa jednom konekcijom kome bas rijetko sluze.

Uvedena dodatna zastita, novi panel, ali se i dalje moze gledati.

Eto kao sto sam rekao 5 ide u zaborav jesu debili sve unistili cak i peticu toliko.;judi sto su gledali i to sada nemaju zbod dve tri budaletine ovde

Budaletina ima malo more jer se je to svuda obavljivalo.pa nije ni čudo da je stalo.

Radi normalno samo u odredjenoj aplikaciji
radi na svim aplikacijama.. ne benavi
Автоматски споено мислење:

sta odmah kukate, pa to objavljivanje nece nikada stat.. uvijek se nauci skenirat neko novi, (citaj nekoliko stotina njih) i izbacuje da pohvali svoje umijece skeniranja, pa onda ovi copy/paste majstori, a na telegramu milion grupa, pa forumi, pa grupe na fb i kojekuda, razne stranice.. a da ne pisem o tome da ne skeniraju samo nasi ljudi sa podrucja exyu.. sta vi ustvari umisljate, i ciju imovinu branite, pustite da ide svojim tokom.. nije valjalo kada je samo nekoliko ljudi dijelilo liste na kasiku, sad vam nevalja jer se previse dijeli.. mozel vam se i jedna duzina k*rca utjerat a da ne kukate kako je velik ili mali.. ima servera, gledalo se i gledat ce se..

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom